Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
875
5

Едуард СОБОЛЬ: «Упевнений, що в Хорватії все буде добре!»

Крайній захисник «Зорі» — про вихідні, відсутність кризи в луганській команді та національну збірну

Едуард СОБОЛЬ: «Упевнений, що в Хорватії все буде добре!»
УПЛ. Эдуард Соболь
— Ліга Парі-Матч узяла невеличку перерву. Де і як відпочивали?
— Нам дали три вихідні. Провів їх із користю для себе, психологічно відновився. Не можу сказати, що повністю «відімкнувся» від футболу — слідкував за новинами, читав сайти. Хіба що не тренувався.
 
— Едуарде, з приводу останнього матчу першого етапу чемпіонату: Ваша команда вирвала три очки буквально на фініші, показала не зовсім впевнену гру, й деякі фахівці вважають, що найслабший вигляд мали фланги.
— Я нічого такого не відчув — ні «невпевненої гри», ні «слабких дій на флангах». Згадайте, скільки ми мали голевих моментів, просто не реалізували їх. Якби реалізували хоча би половину, забезпечили би собі результат уже в першому таймі.
 
— Тим не менше навесні результати «Зорі» не вражають: усього дві перемоги в чотирьох матчах, причому обидві з мінімальним рахунком. Хтось уже говорить про «кризу»…
— Ніякої кризи немає — ні загальнокомандної, ні в окремих гравців! Це точно. А з приводу того, що двічі програли — так згадайте, кому програли, «Динамо» й «Шахтарю». Повторюся: реалізуй ми свої моменти, результат був би кращий.
 
— Глобальне запитання: як ставитеся до думки, що луганський клуб має змінювати вектор існування й розвитку, відмовившись від практики орендованих гравців?
— Скажу так: якщо від себе — я дуже радий виступати в оренді за «Зорю», бо тут мені дали змогу розкритись; якщо дивитися з точки зору розвитку клубу — так, треба орієнтуватися на виконавців, які на контракті, бо орендований може будь-якої миті піти.
 
— Наступний матч луганців — із «Шахтарем», якому Ваша команда вже двічі програла поточного сезону.
— Спробуємо перервати неприємну тенденцію. Вважаю, за грою не поступилися ні в першому поєдинку, ні в другому. Наприклад, у 21 турі просто не дотерпіли, трохи не вистачило до нічиєї.
 
— На другому етапі чемпіонату «Зоря» двічі зустрінеться з «Динамо». Якщо обидва рази виграєте, ліквідуєте відставання від киян. Чи, можливо, луганці вже не думають про «срібло»?..
— По-перше, у нас найвищі цілі, й боротьбу за друге місце не скидаємо з рахунку. По-друге, зверніть увагу, наскільки рівна Група 1, там усі команди сильні, з усіма можна втратити очки.
 
— Про національну збірну: Ви не гратимете проти хорватів через дискваліфікацію. Із яким відчуттям спостерігатимете за зустріччю на Балканах?
— Прикро, що не можу допомогти. Переживатиму за хлопців. Вірю, що здобудемо позитивний результат, він нам дуже потрібний… Навіть більше: впевнений, що все буде добре!
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 1
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
hoffenheim
Я теж упевнений, що в збірної Хорватії все буде добре, а ось чи ми не отримаємо вязку мячів і чи пройдемо з другого місця - питання.
M-E-S-S-E-R
Багато ми не пропустимо, але от і не факт, що щось заб'єм... Хорвати тільки Косово відвантажили нормально м'ячів... нам один-два.... хочу, щоб рахунок був 2-4 на користь жовтоблакитних!!!
Владимир Копяк
Положительный результат - это как? Ничья, победа или поражение с минимальным счетом? А то, что ВСЕ говорят только так и не иначе - так это принято в любой команде, по другому и не будет.
icebeer
Когда эти олени начинают бравировать,то верняха что парочку голяк соснём.
yomayo17
Звичайно, що добре,- Європа. Дороги хороші, готель теж, думаю.