Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 марта 2017, 14:09
1009
0

Шевченко и Кличко вошли в состав Украинской академии спорта

Еще одним членом Академии стала Елена Юрковская

| Обновлено 11 марта 2017, 14:09
1009
0
Шевченко и Кличко вошли в состав Украинской академии спорта
НОК україни

Сьогодні під час засідання Української академії спорту до її складу було включено трьох видатних спортивних особистостей країни, які удостоєні найвищої державної відзнаки - Героя України.

Новими членами Академії стали: один із найкращих боксерів сучасності, багаторазовий чемпіон світу з боксу Віталій Кличко, видатний футболіст України та світу, володар «Золотого м'яча» як найкращий гравець Європи, який нині є головним тренером національної збірної України з футболу Андрій Шевченко, та володарка 18 нагород Паралімпійських ігор з лижних гонок та біатлону Олена Юрковська.

Нагадаємо, Українська академія спорту була створена за ініціативи Сергія Бубки у 2007 році. До складу Академії увійшли легендарні спортсмени, які завершили активну спортивну діяльність та залишили визначний слід в спортивній історії.

Основна мета Академії – популяризація спорту, поширення олімпійських ідеалів. Протягом року її члени беруть активну участь у проведенні різноманітних благодійних та просвітницьких акціях НОКу, зокрема на них, покладено й визначення переможців Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного року».

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.