Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1330
13

Елена Пидгрушная стала лучшей спортсменкой месяца в Украине

Биатлонистка выигрывает это звание в седьмой раз

Елена Пидгрушная стала лучшей спортсменкой месяца в Украине
Sport.ua, Елена Пидгрушная

За підсумками спортивного лютого Національний олімпійський комітет визнав капітана жіночої збірної України з біатлону Олену Підгрушну найкращою спортсменкою місяця. Її першого тренера Олега Бунта та старшого тренера жіночої біатлонної команди України Уроша Велепця названо найкращими тренерами лютого.

Високого визнання НОК Олімпійська чемпіонка Ігор-2014 удостоєна завдяки чудовому виступу на чемпіонаті світу в австрійському Хохфільцені.

В жіночій естафеті Олена блискуче провела гонку на найвідповідальнішому останньому етапі, у напруженій боротьбі з найсильнішими біатлоністками світу продемонструвавши свою високу майстерність та професіоналізм, неймовірну жагу до перемоги. Досвідчений лідер збірної разом з подругами по команді: Іриною Варвинець, Юлією Джимою та Анастасією Меркушиною здобула срібну медаль чемпіонату світу.

Відзначимо, що для Олени Підгрушної це вже сьоме високе визнання НОК.

Лідерами в цьому рейтингу НОК залишаються фехтувальниця Ольга Харлан – дев'ять нагород, та гімнаст Олег Вернєяв, який вже вісім разів визнавався найкращим спортсменом місяця в Україні.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Diver_Kiev1
Странно, что не Свитолина ...
SamojlovS
Тут - повністю згоден. Підгрушна добре показала себе в передостанній - індивідуальній гонці і - дуже добре - в естафеті, особливо - в кінцівці. Але - за це її й поставили на ОСТАННІЙ етап естафети!
Та медаль - не лише її досягнення, а відзначають - тільки її.
Та взагалі, якщо оцінювати місяць, а не лише одну гонку - то вона провела його ВДВІЧІ гірше за Джиму і Варвинець (здається, вони теж до тієї медалі руку доклали - чи як?).
То ж - питання, які були критерії оцінювання...
svv46
За одну гонку да и то коллективную (эстафета) да не золотую а серебряную медаль это перебор.
В остальном ведь она весь сезон провалила . И сегодня она по не озвученной причине не вышла на старт спринтерской гонки в Корее а остальные девочки (заметьте без капитана) сделали все что могли и Джима завоевала право участия в цветочной церемонии.
Zhez53
Поддерживаю. Все- таки благодаря Лене серебро не ушло к соперницам. Никто больше в той ситуации обыграть Мари и Габи не смог.
darvey77
а у нас что кроме биатлона видов спорта совсем нет?
или функционеры не знают что у нас есть большой теннис, борьба, велоспорт, шахматы, шашки, а ведь там женщины намного лучше показали результаты
а может просто из-за того чья она жена?
alex8-48
Світоліна,звичайно,молодець,але не варто зрівнювати досягнення її та Підгрушної.
Перемога Світоліни очікувана,а те,що здійснила Підгрушна,це фантастика, та і чемпіонат світу подія значно вагоміша,чим черговій тенісний турнір.