Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 февраля 2017, 13:13
594
0

Василий САЧКО: «Средний возраст Ворсклы – 23,7 лет»

Полтавский клуб презентовал новичков

| Обновлено 24 февраля 2017, 13:13
594
0
Василий САЧКО: «Средний возраст Ворсклы – 23,7 лет»
ФК Ворскла

Сьогодні у прес-центрі стадіону «Ворскла» відбулася презентація новачків клубу. Нагадаємо, що в команду прийшли: Богдан Сарнавський, В’ячеслав Шарпар, Роман Кунєв та Сергій Мякушко. У заході також взяли участь Олег Лисак, віце-президент клубу та Василь Сачко, головний тренер.


- Футбол учора бачили? - привітавшись, розпочав спілкування із журналістами Василь Сачко.
- Бачили… Злий зараз «Шахтар»… - відповіли полтавські журналісти.

Оскільки новобранцям потрібно було брати участь у тренування традиційну фотосесію провели спочатку. А потім гравці сказали кілька вітальних слів та відбули на тренування.

- Все чудово у команді, прийняли добре. Ми зробили хорошу роботу на сборах. А перша гра все покаже, - розпочав Богдан Сарнавський.

- Колектив чудовий, багато молоді, у якої великі перспективи. Будемо виконувати завдання, які нам поставлені, - підтримав свого товариша по команді В’ячеслав Шарпар.

- Багато тут хлопців, з якими працював до того. Команда бойова, будемо вирішувати будь-які завдання, які перед нами поставить тренер та керівництво, - завірив Роман Кунєв.

- Нам залишається лише виходити і показувати гарну гру. Дякуємо, - підхопив слова Романа Сергій Мякушко.

Після того, як гравців відбули на тренування, спілкування журналістів продовжилося з керівництвом клубу та команди.

- Ні один клуб України не оминув період перезавантаження, - розпочав промову Олег Лисак, коментуючи економічну ситуацію у клубі. – Хочу відзначити, що мікроклімат у команді та клубі покращився. У планах – розібратися у ситуації, яка склалася в 2016 році. Бачимо кілько варіантів, щоб вирішити ці проблеми. У нас достатньо досвіду, щоб вийти із складної ситуації в якій ми опинилися. Кінцева мета – максимально швидко усе вирішити.

- Відбулися серйозні зміни, важким був 2016 рік, - продовжив Василь Сачко. - 10 футболістів по різним причинам покинули клуб. Але це все історія, маємо поставити крапку, зворотного шляху немає. Сьогодні 23,7 років - середній вік команди, в тому році було 27. Є багато молоді та новачків, які заявляють про себе, але з ними потрібно ще працювати. Дев’ять футболістів грали в Прем’єр-лізі менше 10 разів, є такі, що і не мали подібного досвіду. У нас хороший мікроклімат, я задоволений віддачею футболістів, з молоддю працювати цікаво і їх відданість часто компенсує відсутність досвіду. Прийшли новачки та зберігся кістяк команди: Чеснаков, Ребенок, Ткачук, Шуст. Дуже важливо поєднати молодь та досвідчених гравців. Команда змінилася і в ігровому плані, сподіваюся що в кращий бік. У нас попереду - складна гра. «Шахтар» - одна з найсильніших команд України і третій рік ми розпочинаємо після перерви матчем з цим колективом. Це, скоріше за все, добре. Підтримка та розуміння вболівальників нам зараз необхідні, як ніколи.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Футбол | 24 апреля 2024, 21:01 14
Эвертон – Ливерпуль. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.