Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 12 февраля 2017, 22:07
6879
2

Уле-Ейнар БЙОРНДАЛЕН: «У нас з Дарією сьогодні особливий день»

Норвезький біатлоніст розповів про цінність завойованих нагород на чемпіонаті світу в Хохфільцені

| Обновлено 12 февраля 2017, 22:07
6879
2
Уле-Ейнар БЙОРНДАЛЕН: «У нас з Дарією сьогодні особливий день»
Sport.ua. Уле-Ейнар Бйорндален

Не щодня вдається зустрітися з такою легендарною особистістю як Уле-Ейнар Бйорндален. Кореспонденту Sport.ua Олександру Гливинському це вдалося. Цінність розмови з 8-разовим олімпійським чемпіоном, котрий здобув «бронзу» у «персьюті» підсилювало срібло його дружини Дарії Домрачевої, котра раніше цього дня здобула «срібло» у жіночій гонці переслідування.

- Уле-Ейнаре, сьогодні у Вашої сім’ї – особливий день. Ви виграли дві медалі з Дарією як подружжя. Почуваєте себе особливо?
- Це, справді, дуже приємне відчуття. Я дивився за гонкою Дарії і її виконання надихнуло мене сьогодні. Вона – великий молодець і я пишаюся нею. Так, тепер наші медалі мають інший рахунок (усміхається). Можна сказати, що це справді особливий день. Буде нагода відсвяткувати цю подію. З огляду на вихідні дні це можливо (усміхається).

- Які Ваша подальші цілі на цьому чемпіонаті світу?
- Фактично у нас буде три дні відпочинку, а потім – індивідуальна гонка, в якій хотілося б виступити добре. Найближчі плани пов’язані саме з цим стартом. А далі – будуть наступні цілі.

- Наскільки змінився біатлон за останні роки, якщо порівнювати його із тим, що був 10 років тому?
- Зросла конкуренція. Не можу сказати, що її не було 10 років тому, але треба визнати, що тепер у біатлоні більше сильних атлетів і від того конкуренція стала жорсткішою. Потрапити на подіум тепер стало складніше і, якщо ти закінчуєш гонку «у призах», то маєш всі підстави дати високу оцінку своєму виконанню.

- Ви задоволені своїм місцем сьогодні?
- Так, безумовно. Це мій перший подіум у цьому сезоні. Сьогодні я провів хорошу гонку і маю всі підстави бути задоволеним.

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ, спеціально для Sport.ua з Хохфільцена
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yomayo17
ВЕЛИКИЙ!!! Якби не наші, то, звичайно, що вболіваю за Бьорндалена!
paztat
Не тот Бйорндален, силы не безграничны, возраст берет свое, на соревнованиях теперь на первом плане опыт. Столько на таком уровне в биатлоне еще никто не выступал, пусть и дальше радует своих поклонников.