Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 31 января 2017, 21:50
1523
1

Молодіжна збірна України зазнала поразки від Ірану в другій грі

Поступаючись після першого тайму, українці так і не змогли відігратися

| Обновлено 31 января 2017, 21:50
1523
1
Молодіжна збірна України зазнала поразки від Ірану в другій грі
Другий товариський матч з іранськими однолітками українська «молодіжка» розпочала фактично без розвідки. До жорсткого пресингу наша команда була готова, а з появою на майданчику другої четвірки біля воріт суперника стало дуже гаряче. На третій хвилині Карбула мав дві реальні нагоди, щоб забитим м'ячем зробити собі подарунок до 20-річчя, але на заваді став воротар іранців. За лічені секунди вже Чеберяк «пробачив» господарів майданчику. Стартова активність «синьо-жовтих» таки втілилася у гол: на 5-й хвилині Горбатий прямим ударом зі штрафного метрів з десяти відкрив рахунок – 0:1.
 
Надалі підопічні Віталія Одегова намагалися розвинути свій успіх, а іранці сконцентрувалися на своїй половині, сподіваючись на швидкі контратаки. Одна з них і завершилася проходом Кахремані правим флангом і точним ударом у дальній кут – 1:1. Одразу після цього Радевич міг виводити українців вперед, але м'яч по-зрадницьки просвистів біля стійки воріт. На 15-й хвилині збірна Ірану організувала хорошу позиційну атаку, Левандівський парирував підряд кілька ударів, однак «другим темпом» Мехді Карімі таки зумів пробити нашого голкіпера – 2:1.
 
«Синьо-жовті» не опустили руки, створивши пару непоганих моментів. Після діагональної передачі Воронцов на дальній стійці з метра поцілив у воротаря. А після флангового прострілу від Пелеха вже Чеберяк змарнував чудову нагоду, банально не влучивши по м'ячу перед порожнім кутом воріт.
 
Після перерви наша «молодіжка» продовжила атакувати. На старті другого тайму Горбатий впритул «розстрілював» воротаря, але Ростамі вийшов переможцем у цій дуелі. Згодом кіпер іранців парирував постріл від Радевича, а ще через кілька хвилин після розіграшу штрафного Микитюк пробивав з п'яти метрів – воротар знову виручив господарів.
 
Дуже гарячою видалась 35-та хвилина, впродовж якої обидві команди мали шанси змінити цифри на табло. Кефа головою прокинув над воротарем, але влучив у поперечину. А згодом блискуче діяв вже Левандівський, двічі рятуючи ворота після швидких контрвипадів іранців. За три хвилини до фінальної сирени Мороховець вийшов на майданчик п'ятим польовим. Українці довго розігрували м'яча, кілька разів прострілювали з флангів, але не вистачало точного завершального удару. На 38-й хвилині поперечина прийшла вже на допомогу «синьо-жовтим», а далі черговий сейв видав кіпер Ірану, якимось дивом витягнувши м'яча з нижнього кута після удару Пелеха. Українці до самого кінця намагалися врятувати гру, однак цього разу банально не пощастило.

31 січня. Тегеран. Другий товариський матч

Іран U-21 – Україна U-21 – 2:1 (2:1)

Іран: Шахбазі – Резапур, Лотфі, Кадходаї, Кахремані – Фаал, Х. Р. Карімі, М. Карімі, Хані – Ебрахімі, Хейдарі. Не грали: Ростамі, Шаріфіян, Дхамех

Україна: Левандівський – Виставний, Пелех, Микитюк, Горбатий – Зеленкевич, Радевич (к), Карбула, Чеберяк – Паутяк, Воронцов, Кефа, Мороховець. Не грав: Войтович

 Кахремані (11), М. Карімі (15) – Горбатий (5).
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
Сильно...