Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1329
5

Віталій ОДЕГОВ: «Ми не були готові до гри на тарафлексі»

Іран (U-21) – Україна (U-21) – 2:2. Післяматчевий коментар в.о. головного тренера збірної України

Віталій ОДЕГОВ: «Ми не були готові до гри на тарафлексі»
Виконуючий обов’язки головного тренера молодіжної збірної України Віталій Одегов проаналізував перший матч проти молодіжної збірної Ірану (2:2) та поділився сподіваннями щодо другого поєдинку.
 
- Було неочікувано, що грали на тарафлексі. Ми до цього покриття не готові. Перший тайм пішов на те, щоб хлопці пристосувалися до покриття, до відскоку м’яча, до суперника. У другому таймі вже адаптувались, грали більш розкуто та впевнено. Всі грали з відмінним бажанням. Була можливість грати у всіх гравців, які були у заявці. Приємно, що повернувся у склад Микитюк. Лікарі з ним працювали, він два дні тренувався за індивідуальною програмою. Він вийшов не у стартовій четвірці, а у середині першого тайму. І, в принципі, вийшов з хорошим бажанням, трохи підсилив гру.
 
- Закономірний результат 2:2?
- В принципі, аналізуючи за моментами – так. Результат закономірний. Гострі ситуації були як у одних воріт, так і у інших. Рахунок, мабуть, по грі. Обидві команди грали у агресивний футзал, високо зустрічали. За рахунок цього з’являлись моменти у обох воріт.
 
- Буде другий матч. Тут вже суперник відомий, паркет відомий, тобто – вже можна буде пробувати те, до чого Ви, як тренер, намагаєтесь підготувати хлопців, чи не так?
- В принципі, ми і напередодні пробували. Можемо хіба що внести деякі корективи з урахуванням того, що побачили вчора. Тобто, ті наші напрацювання, які ми награвали, «стандарти». Вчора вони не проходили, оскільки суперник трохи по-іншому розташовувався. Сьогодні на перегляді ми спробували врахувати ті нюанси та перебудуватись. Принаймні, перебудувались на словах. А як буде у грі – подивимось.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Kurage
Для svoboda_7
Здоровая критика - вещь полезная и правильная. Критиканство, коим вы занимаетесь, это полный тупик. Национальная сборная вам не нравится, игры с Испанией не нравятся, президент Ассоциации не нравится - оказывается, это он свет в зале выключил, тренеры сборной не нравятся ( Косенко и Одегова знают все, кто знаком с футзалом). А что из себя вы сами представляете??? Пишите одно и то же ... НЕ НАДОЕЛО КЛАВИАТУРУ НАПРЯГАТЬ?
svoboda_7
Проблеми, невихована істота?
svoboda_7
Є така штука - телефон називається. Можна було передзвонити перед вильотом та спитати про покриття. Але, то таке.....Не напружуйтесь, пане тренере))) Відчуваю, Вам ще багато цікавого в житті відкриється )))