Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
732
0

Юрий МОРОЗ: «Хотелось бы, чтоб ребята ощущали поддержку»

Наставник юношеской команде «Динамо» - о заключительном матче в Юношеской лиге

Юрий МОРОЗ: «Хотелось бы, чтоб ребята ощущали поддержку»
fcdynamo.kiev.ua

Старший тренер «Динамо» U-19 прокоментував перемогу своїх підопічних у грі з командою «Арсенал-Київ» і поділився очікуваннями від заключного матчу групи Юнацької Ліги УЄФА.

- Погода сьогодні внесла певні корективи, і ми просили хлопців, щоб вони трохи прагматичніше, надійніше грали в обороні. Можливо, сьогодні було менше творчого футболу, але хлопці проявили характер.

Погодні умови були однаковими для обох команд. Ми сьогодні добилися успішного результату, забивши три м'ячі, домінували на полі і, на мій погляд, повинні були знімати питання про результат ще в першому таймі, коли не реалізували багато моментів. Тепер у хорошому настрої підемо у відпустку.

Але перед цим у нас ще матч з «Бешикташем» 6 грудня. Це буде заключна гра для команди U-19. Хотілося би запросити вболівальників на стадіон, щоб хлопці відчували їх підтримку.

У нас є певні кадрові проблеми, так як у грі з «Наполі» п'ятеро гравців отримали свої треті в турнірі жовті картки і тепер змушені пропустити гру з «Бешикташем». З одного боку, турнірна задача вирішена, з іншого - ми зобов'язані перевірити наш резерв. Хлопці, які менше брали участь в іграх юнацької Ліги УЄФА, повинні показати хорошу, злагоджену гру.

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.