Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
2766
6

Игорь ЖДАНОВ: «Нападение на болельщиков Динамо может быть провокацией»

Министр молодежи и спорта заявил, что полиция уже проводит расследование

Игорь ЖДАНОВ: «Нападение на болельщиков Динамо может быть провокацией»
Sport.ua

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов прокоментував ситуацію з нападом на українських уболівальників напередодні матчу Ліги чемпіонів «Наполі» - «Динамо».

«По ситуації з нападом на українських футбольних вболівальників перед матчем Ліги Чемпіонів – «Наполі» - «Динамо». Щойно мав телефонну розмову з послом України в Італії Євгеном Перелигіним. Ситуація знаходиться на контролі нашого диппредставництва. До лікарні з незначним пораненням потрапив один український вболівальник.

У лікарні нашого співгромадянина також відвідали представники посольства України. Після надання медичної допомоги, він повернеться на трибуни вболівати за рідну київську команду. Не виключено, що напад невідомих осіб на наших вболівальників - є провокацією. Поліція проводить розслідування», - написав Жданов на своїй сторінці у Facebook.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Amosov007
Честно говоря уже надоело слушать про возможные провокации в ситуациях с нарушением закона. Кто кого провоцирует и на что? Можно не отвечать. Ведь это просто фанаты-фашисты, отбросы общества. Какая там провокация...
Всех фанатов и их группировки нужно жестко контролировать и сажать в тюрьму при первом же нарушении закона. Во всех странах.
masterimmortal1
Вот всегда было интересно значение слова провокация в таких заявлениях, кого? на что? или нам намекают сидим тихо как обычно?...
mxsl99
Усім нашим чиновникам треба досконало документувати усі такі випадки і потім, коли УЄФА буде нам якісь пред'яви виставлять і погрожувати матчами без вболівальників -- витягати усі ці папки і тикати УЄФА в них мордою.
inflicted
Цей Жданов повний неадекват. Сядь, розберися у ситуації, зрозумій що таке фанатські війни. А не верещи в будь-якій незрозумілій ситуація "Провокація"