Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
| Обновлено 08 ноября 2016, 07:49
1829
0

Пляжний футбол України – погляд у майбутнє

У найближчі місяці український пляжний футбол чекають суттєві зміни

| Обновлено 08 ноября 2016, 07:49
1829
0
Пляжний футбол України – погляд у майбутнє

У столичному Будинку Футболу пройшла позачергова звітно-виборча конференція Асоціації пляжного футболу України, під час якої у житті пляжного футболу нашої країни відбулись значні зміни.

Багаторічний президент АПФУ Сергій Харченко підбив підсумок свого правління, згадав приємні моменти і досягнення, та оголосив, що балотуватися на новий строк він не буде. Тож, 23 делегати, які були присутні на конференції, обрали новий склад керівництва АПФУ. Першим віце-президентом було обрано спортивного директора ФК «Вибір» /Дніпро/ Сергія Андрусенко, а допомагати йому будуть два віце-президенти - Андрій Кунцевич та президент Київської асоціації пляжного футболу Володимир Литвищенко.  

Програма розвитку пляжного футболу України та підняття нашого виду спорту на якісно новий рівень – ось головне завдання нового складу АПФУ. Адже у найближчі роки відбудуться два відбірних цикли до Чемпіонату Світу з пляжного футболу (2019 та 2021), а у наступному році збірна України буде захищати своє звання чемпіонів Євроліги-2016. Тож, роботи, як то кажуть, буде вкрай.

Попереду у керівництва АПФУ реалізація своїх майбутніх задумів, а саме – якісна підготовка збірної України з пляжного футболу до Євроліги-2017 та відбірних матчів до Чемпіонату Світу-2019; розширення географії пляжного футболу України; повернення чорноморського регіону у всеукраїнські змагання; зміна формату проведення Чемпіонатів України; розвиток інфраструктури у регіонах; більш об’ємна пропаганда пляжного футболу у країні – розробка якісно нового офіційного сайту АПФУ та організація ТВ-трансляцій матчів Чемпіонату України та виступу збірної України на міжнародній арені.

Найближчим часом відбудеться розширена зустріч нового керівництва Асоціації пляжного футболу України, після чого новообрана команда АПФУ представить більш детальний план майбутніх заходів.

За матеріалами прес-служби АПФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Тренер мужской сборной Украины по биатлону покинет свой пост
Биатлон | 28 марта 2024, 19:55 7
Тренер мужской сборной Украины по биатлону покинет свой пост

Контракт с Юраем Санитрой не будет продлен