Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
2671
0

КОВПАК: «Казалось, карьера только началась, а уже пора заканчивать»

Форвард «Черкасского Днепра» - о своем выступлении в Первой лиге

КОВПАК: «Казалось, карьера только началась, а уже пора заканчивать»

Цього сезону кольори «Черкаського Дніпра» захищає відомий український футболіст Олександр Ковпак. Після матчу з «Буковиною» Олександр поділився з promin.cv.ua своєю думкою про гру з нашою командою. Досвідчений гравець також пригадав те, як він грав у Чернівцях п’ять років тому.

- Олександре, яка Ваша думка про гру 15-го туру першості України «Буковина» - «Черкаський Дніпро» ?
- Гра склалася дуже важко, бо свої корективи внесли погодні умови. Хотілося би віддати належне суперникові. «Буковина» - непогана команда, яка грає у комбінаційний футбол. Ми намагалися втікати на контратаках, однак не вийшло. Звісно, що нам було важко, бо ми наприкінці першого тайму залишилися вдесятьох. Ми і так грали практично на контратаках. А другий тайм особливо картину не змінив. Це типова для першої ліги гра. Практично усі матчі так і відбуваються.

- Кого би могли відзначити у складі «Буковини» ?
- Непоганий опорний півзахисник – Дмитро Скоблов. Він і вів усю гру. Коли ми розбирали під час теорії, то нам робили акцент на ньому. Ще раз кажу: «Буковина» - непогана команда.

- Цього сезону «Черкаський Дніпро» вже втратив багато очок. Як вважаєте, чи заслуговує Ваша команда вищого місця у турнірній таблиці ?
- Кожен зараз на тому місці, на яке заслуговує. Якщо казати про те, що десь не добрати, то це вже для слабких. Ми зараз перебуваємо там, де заслуговуємо. Дійсно, у нас десь не виходить. Зокрема, багато не виходить у атаці. «Черкаський Дніпро» - одна з тих команд, яка забила найменше. Це, напевно, про щось говорить. Треба працювати над цим компонентом.

- Напередодні сезону – 2015/16 Ви повернулися у черкаську команду. А Вас були інші варіанти продовження футбольної кар’єри?
- Варіанти були завжди, однак склалося так, що повернувся додому.

- У 2011 році Ви грали проти у Чернівцях проти «Буковини» в матчі Кубка України. Тоді Ви захищали кольори столичної команди «Арсенал». Чим запам’ятався цей поєдинок ?
- Це була дуже важка гра («Буковина» поступилася з рахунком 0:2 – авт.). Команда трохи нижчого дивізіону завжди добре проти колективів, які вищі за класом. У таких матчах буває багато сенсацій.

- З Ваших колишніх команд зараз у елітному вітчизняному дивізіоні виступає лише «Ворскла». Чи слідкуєте за грою полтавського колективу?
- Я також слідкую і за кримськими командами. У мене там є багато друзів – вже тренери, які працюють у тій же «Таврії», севастопольській команді. Зараз я живу у Полтаві. Ми там зупинилися. Друзів багато. Завжди приємно туди приїжджати. У них зараз важка ситуація. Тому хотілося побажати їм удачі та посісти те місце, яке відповідає меті команди.

- Які Ваші подальші плани ?
- Здавалося, що кар’єра щойно розпочалася, а вона вже підходить до завершення. Усе залежатиме від здоров'я. Буде здоров'я – буду ще грати.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.