Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
| Обновлено 23 апреля 2021, 01:58
1144
0

Шастал забив, Романов провів перший сухий матч

Молодіжний огляд матчів 7-го туру другої ліги

| Обновлено 23 апреля 2021, 01:58
1144
0
Шастал забив, Романов провів перший сухий матч

У 7-му турі чемпіонату України у другій лізі на поле вийшли 95 молодих футболістів 1995—2000 років народження, це майже повторення рекорду сезону. До кращого показника (5-й тур — 96) не вистачило дещиці, але планка тримається на високому рівні. На початку сезону ці цифри були менші — 86, 83, 86, але вже чотири тури поспіль нижче відмітки у 90 молодих гравців друга ліга не опускається.

Героями туру можна вважати 20-річного форварда Дмитра Шастала (Енергія), котрий забив вже третій гол у цьому сезоні, а також 19-річного голкіпера Микиту Романова (Арсенал-Київщина), який вперше у нинішньому чемпіонаті зумів зберегти ворота недоторканими. Враховуючи, що команда вихованця Шахтаря розпочинала сезон з фінансовими та кадровими проблемами і програвала з великим рахунком, суха перемога — це досягнення. Матч з Металургом Романову варто запам’ятати.

Також відбулися шість дебютів цього сезону у клубах другої ліги. Ними відзначилися 21-річний Богдан Зацепін (Балкани), 20-річні Максим Нестеренко та Ігор Сурник (обидва — Поділля), 19-річний Михайло Костенко (Нива) та 18-річні Сергій Дворник (Поділля) і Олександр Мєдвєдєв (Суднобудівник).

Зацепін — вихованець Чорноморця, до якого у 14 років він перейшов з ДЮСШ-11 Чорноморець, Нестеренко — вихованець Динамо, який опинився без роботи після розформування Динамо-2, а Сурник повернувся додому: в академію Дніпра в 2010 році його запросили саме з Поділля.

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 2 ліга. 7 тур

Костенко розпочинав у київському Арсеналі, звідки перейшов до Шахтаря, пограв за Шахтар-3, а влітку минулого року опинився у Олександрії. Дворник — вихованець Ворскли, перед переходом до Поділля пограв за Локомотив (Гребінка) та Колос (Лазірки) у чемпіонаті Полтавської області. А Мєдвєдєв повернувся додому — він вихованець СДЮШОР Миколаїв, в 15 років перейшов до УФК-Карпати, а звідти — у Металіст. І от, нарешті, опинився у Суднобудівнику.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 2 ліга. 7 тур

Вперше потрапили до протоколу матчу цього сезону у другій лізі 20-річний Едуард Мись (Енергія), який перейшов зі Скали, та 16-річний Андрій Наконечний (Поділля).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро
Футбол | 29 марта 2024, 05:47 0
Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро

Тибо оставил комментарий под постом Андрея в Instagram

ФОТО. Украинский нападающий тренируется с основой Байера
Футбол | 29 марта 2024, 13:49 0
ФОТО. Украинский нападающий тренируется с основой Байера

Артем Степанов уже не впервые вовлечен в тренировочный процесс первой команды

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.