Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
|
1995
1

Сборная Украины по футзалу приглашает на открытую тренировку

Встреча с болельщиками и журналистами намечена на воскресенье, 28 августа

28 серпня о 18.00 на паркеті спорткомплексу КПІ національна збірна України з футзалу проведе відкрите для представників ЗМІ та вболівальників тренування. Цей захід присвячено підготовці української команди до чемпіонату світу з футзалу, який проходитиме у Колумбії з 10 вересня по 1 жовтня. Нагадаємо, що суперниками нашої збірної по групі будуть збірні Бразилії, Мозамбіку та Австралії.
 
Тренування триватиме близько години, після чого всі бажаючі зможуть поспілкуватися та пофотографуватися з гравцями та тренерським штабом збірної.
 
Окрім того, наступного дня – у понеділок – у спорткомплексі КПІ відбудеться товариський матч між представниками тренерського штабу збірної України з футзалу та збірною журналістів. Початок матчу – о 9.30.
 
Нагадаємо, що вже 29 серпня наша збірна вирушає до Італії, де проведе навчально-тренувальний збір та зіграє товариський матч зі збірною цієї країни, а вже потім підопічні Олександра Косенка їдуть у Колумбію, де і продовжуватимуть готуватись до чемпіонату світу. В Колумбії наша команда проведе ще 2 спаринги: зі збірними Колумбії та Коста-Ріки.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.