Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 23 мая 2016, 21:48
14328
5

Ярмоленко и Степаненко сыграли в теннисбол на пляже

Сборная Украины готовится к Евро-2016 на острове Сардиния

| Обновлено 23 мая 2016, 21:48
14328
5
Ярмоленко и Степаненко сыграли в теннисбол на пляже
ffu.org.ua

«Синьо-жовті» проводять перший день тренувального збору на острові Сардинія.

Вчора літак з українською збірною на борту приземлився в аеропорту італійського міста Кальярі близько 16:30 за місцевим часом. Першими з фюзеляжу лайнера вийшли головний тренер Михайло Фоменко та один із його помічників – Андрій Шевченко, з котрим виявили бажання сфотографуватися працівники аеропорту.

Закінчення виснажливого дня

Цього разу рейс збірної був незвичним, адже разом з гравцями летіли їхні дружини та діти, котрі наповнювали фюзеляж радісним гамором. Тригодинна подорож була дещо втомливою для найменших пасажирів. З аеропорту два автобуси з українською «делегацією» вирушили до узбережжя острова Сардинія. Неподалік селища Пула, у готельному комплексі «Forte Village», на збірників чекав приязний персонал, а завчасно підготовлені гольф-кари швидко повезли нових відвідувачів по їхніх номерах. Вечеря і міцний сон були найкращим закінченням насиченого дня, упродовж якого відбулися урочисті проводи збірної України на Євро.

Перший день: Ярмоленко, Степаненко та діти

Сьогодні, одразу ж після сніданку, гравці збірної разом з своїми дружинами та дітьми вирушили на пляж. Білий пісок, приємний морський бриз і лагідне сонце – чудові умови для того, аби скинути з плечей напругу важкого клубного сезону. Комусь хотілося просто поніжитися під промінцями італійського сонця, хтось був не проти зіграти на пляжі у карти, але було й чимало футболістів, яким бракувало звичних тренувань на трав‘яному газоні. Вболівальникам буде приємно дізнатися, що першими зіграли у теніс-бол, разом зі своїми дітьми, а також сином Артема Федецького Адріаном- Андрій Ярмоленко та Тарас Степаненко. Хлопці щиро бавилися з дітьми у спільній компанії і італійський турист, який засмагав на сусідньому шезлонгу, й уявити собі не міг, що між цими людьми нещодавно мав місце конфлікт. Тепер для всіх має бути очевидним, що цей неприємний епізод в кар’єрі гравців зник без сліду, як зникає вода, вилита на розпечений сардинський пісок.

Веселі ігри

Трохи пізніше на піщаному «майданчику» визначилися дві найактивніші команди. Одну складали Ярмоленко, Сидорчук та Федецький-старший (при цьому молодший, Адріан, активно вболівав за тата). У другій же до гвардійця національної збірної В’ячеслава Шевчука приєдналися тренер «синьо-жовтих» Андрій Шевченко та менеджер Сергій Барановський. Як завжди, пристрасті вирували запеклі, але лише в контексті гарного настрою й почуття гумору. Кожна команда прагнула здобути перемогу і вийшло так, що обидві досягли своєї мети. Як кажуть в таких випадках, одні виграли чемпіонат, а інші – Кубок.

Зустріч з Коліною та тренування

Перед обідом Андрій Шевченко зібрав присутніх на пляжі гравців навколо себе і повідомив їм графік сьогоднішнього вечора: о 18:00 – зустріч з головою суддівського комітету УЄФА П’єрлуїджі Колліною, котрий розповість про нововведення у правилах гри, які будуть запроваджені на фінальному турнірі Євро-2016, а також про зміни у суддівських трактуваннях ігрових епізодів. Одразу після цього відбудеться перше тренування на сардинському зборі, що носитиме відновлювальний характер.

Тимощук та Коноплянка доповнюють команду

Після обіду до табору національної команди приєднався рекордсмен збірної Анатолій Тимощук, а ввечері очікується прибуття учасника вчорашнього фіналу Кубка Іспанії Євгена Коноплянки.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
a-z667
Лучше бы где то в бильярдной встретились,бухнули пару киёв сломали,а потом уже и руки можно пожать,если остались...Та харе уже мусировать эту тему...Лучше покажите с кем Фома в домино играет
papays@ukr.net
"Великий футбол" важко назвати об`єктивною програмою, Не забувайте чий це канал, хто платить, той і музику замовляє, Вацко там для балансу,не вся-ж країна вболівє за ШД, а ображений на ДК Леон чітко вписується в концепцію програми. Шкода що поїхав Розанов, він був найоб`эктивнышим. Хоча в даній ситуації Степаненко має повне право ображатися.
yuriy_kent
Шум моря. Как же в отпуск уже хочется...
Geoman
А что за сморчок на фото между Степаненко и Федецким?
mancity1622
Ну да, ему нужно на 2+2, только там же адекваты работают