Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1326
0

ФФУ будет сотрудничать с полицией

Сотрудники Национальной Полиции будут работать до, во время и после проведения футбольных матчей

ФФУ будет сотрудничать с полицией
14 січня у будівлі Міністерства внутрішніх справ України відбулася нарада за участю керівництва Національної Поліції України, Федерації футболу України та Прем’єр-ліги.
 
Зустріч такого калібру було проведено вперше з моменту появи в Україні новоствореного органу виконавчої влади. Діалог футбольних функціонерів із правоохоронцями мав на меті обговорення майбутніх координаційних дій задля покращення взаємозв’язку та співпраці при проведенні футбольних матчів.
 
Під час засідання було досягнуто низки важливих домовленостей. Зокрема, Національна Поліція призначатиме співробітників з оперативних та слідчих підрозділів для взаємодії з фахівцями ФФУ при розгляді правопорушень у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань».
 
Важливою віхою для забезпечення безпеки та громадського порядку до, під час та після проведення футбольних матчів стане залучення працівників Національної Поліції безпосередньо до території спортивних споруд.
 
Також учасники зустрічі прийняли рішення щодо створення робочої групи з представників Національної Поліції і ФФУ задля відпрацювання механізму взаємодії спотерів і співробітників по роботі з вболівальниками футбольних клубів/регіональних федерацій.
 
Першою кроком у співпраці між ФФУ та Національною Поліцією стане координація дій під час інспекції стадіону «Чорноморець» в Одесі, яка запланована на 20 січня, на його відповідність інфраструктурним вимогам УЄФА та вимогам громадського порядку та громадської безпеки проведення змагань.
 
Зазначимо, що за результатами візиту буде прийнято рішення про подання заявки одеської арени на проведення матчів під егідою УЄФА та ФІФА.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.