Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
3186
0

Суперлига. Будивельник обыграл Кремень

Киевляне переломили ход встречи во второй половине

Суперлига. Будивельник обыграл Кремень
budivelnyk.ua
«Будівельник» завдав поразки «Кременю» з рахунком 84-70, переломивши хід гри у другій половині. 
 
Гравець матчу
Форвард «Будівельника» Сергій Горбенко став одним із героїв у складі столичного колективу. Незалежно від того, йшла чи не йшла гра в партнерів, снайпер холоднокровно вражав ціль із-за дуги, реалізувавши 7/12 триочкових і повторивши рекорд сезону, що належав Іллі Шемосюку з «Галичини». Загалом на рахунку Горбенка 23 очка, 4 підбирання та 25 балів РЕ.
 
Хід гри
Перша половина минула здебільшого в рівній грі, хоча поступово в другій чверті гості й перехопили ініціативу та, навіть незважаючи на результативну гру одного з лідерів «Будівельника» Сергія Горбенка, котрий здобув 15 очок до великої перерви, повели в рахунку 39-36. Головною проблемою столичної команди стала реалізація кидків із середньої дистанції (3/10).
 
Але після великої перерви «Будівельник» доволі швидко повернув собі лідерські позиції, налагодивши гру в нападі, де активно діяли Луценко, Крутоус і Кондратьєв. До заключного періоду господарі підійшли, ведучи в рахунку +7. На початку четвертої чверті «Кремінь» наважився на камбек, проте Горбенко реалізував ще кілька своїх фірмових триочкових, а партнери надійніше зіграли в захисті, і перемогу святкував столичний клуб.
 
Статистика
Разом із Горбенком вагомий внесок у перемогу «Будівельника» зробили Павло Крутоус (18 очок), Артем Буцький (13 очок + 6 передач), Максим Луценко (11 очок + 9 підбирань) й Андрій Малиш (10 очок).
 
Юрій Лохманчук приніс «Кременю» 14 очок. По 12 очок здобули Роман Новіков і Ярослав Скрипець, котрий, крім того, зібрав 5 відскоків. 11 очок на рахунку Олександра Берхіна.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.