Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
| Обновлено 26 октября 2015, 10:58
5916
8

Ультрас РОДИЧІ: «Не имеем отношения к драке на стадионе»

Ультрас «Динамо» заявили, что непричастны к избиению темнокожих фанов во время матча с «Челси»

| Обновлено 26 октября 2015, 10:58
5916
8
Ультрас РОДИЧІ: «Не имеем отношения к драке на стадионе»

Після матчу «ДИНАМО» - «Челсі» на адресу спільноти вболівальників «РОДИЧІ» почали лунати звинувачення в інциденті з чорношкірими вболівальниками.

З метою уникнення чуток та безпідставних претензій ми заявляємо, що не маємо відношення до вищезазнченої події. По-перше, бійка між вболівальниками відбувалася у сусідньому секторі, а не в 21-му, в якому знахдяться «РОДИЧІ». Вхід та поведінку осіб на сусідніх секторах ми не маємо ні фізичних, ні юридичних можливостей контролювати.

По-друге, необгрунтованими є звинувачення власне в расизмі. Усі, хто були на стадіоні бачили, що в сусідніх з нашим і на нашому секторі сталося одрау декілька бійок, в переважній більшості через непристойну поведінку осіб «напідпитку», які відповідали образами чи «рукоприкладством» на зауваження інших людей щодо алкоголю, який заборонено вживати на стадіоні.

По-третє, навіть на відео, що є в мережі Інтернет, видно, як у згаданій штовханині приймають участь ледь не кілька десятків осіб, і з них лише 2 чи 3 чорношкірих. Проте в цьому п»яному хаосі, який, на жаль, стається кожного разу на єврокубкових матчах, поспішили звинуватити расизм вболівальників «ДИНАМО».

Прикро, що недоброзичливці нашого рідного Клубу свідомо перекручують факти та чіпляються за кожну соломинку, аби створити проблеми та негативну репутацію всередині країни та в очах міжнародної спільноти. Роздмухування теми расизму відбувається через «відпрацьовування» деякими громадськими організаціями своїх грантів. Не будучи в змозі або не маючи бажання боротися з расизмом в реальному житті, вони намагаються його знайти на стадіонах У бійці, в якій присутні люди з іншим кольором шкіри, одразу таврують «расистами» усіх підряд, незалежно від справжніх причин самої бійки. Ми закликаємо уникати спекуляцій на урожайній ниві ксенофобії та не перетворювати побутові конфлікти між алкогольно сп'янілими вболівальниками на расову ворожнечу. І ще раз констатуємо, що лише адекватна поведінка на секторах стадіону є нашою належною моделлю поведінки.

З повагою, «РОДИЧІ ФАНАТИ ДИНАМО».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 38
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды
Футбол | 19 апреля 2024, 14:23 8
Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды

Скандал с участием Александра Шевченко и Евгении Сагайдак получил продолжение

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
al-dy
вообще тема "негров" уже прилично подзадрала..... эти чернокожие ребята сами нередко провоцируют белых, но стоит хоть слово сказать, сразу же начинаются обвинения в расизме.... бред... если я буду идти с женой по улице или сидеть на стадионе и пьяное черное ч м о ее толкнет или скажет что-то некрасивое в ее адрес, я что должен сделать вид, что я не заметил???
только потому что его цвет кожи не такой как у меня, ему можно оскорбить/толкнуть мою жену/друга/ребенка...? Да и неважно кого, в целом, вопрос в том, что чернокожие уже порядком подоф игели. Им можно все, а если белый на них не так посмотрит, уже все - ты расист...
uasportiv
и это правда... на стадион проходят совсем пьяные и заносят еще алкоголь... потом еще выпивают... потом выясняют отношения... где тут расизм???
по пути на стадион встречал несколько компаний в стельку пьяных англичан...
при чем тут цвет кожи???
Dron
Парочка негров обдолбалась герычем и почувствовала себя в Гарлеме. Недаром "потерпевшие негры" не обращались в милицию, медэкспертиза сразу бы определила их состояние.
Владимир Сагайдак
Кстати, еще один недочет, купив билет скажем за 100 грн., можно спокойно пройти на другой сектор после перерыва, например! И никто из стюардов не смотрит на билет, это полный бред! Вот над чем Сурку работать надО!
bobag23
было прекрасно видно, как молодые люди из группы Родичей,увидев чернокожих,вереницей пошли в соседний сектор,при чем они пошли не напрямую по рядам,а вышли из сектора и зашли по ступенькам в соседний.Соседний сектор не на другой планете и такие доводы как-то смешно звучат