Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июля 2015, 20:45
9174
5

Дежавю для Стали: Карпаты вырывают победу во Львове

Подопечные Игора Йовичевича забили победный гол на последних минутах поединка

| Обновлено 25 июля 2015, 20:45
9174
5
Дежавю для Стали: Карпаты вырывают победу во Львове

Перший домашній матч «Карпат» ювілейного 25-го чемпіонату країни пройшов у спекотну погоду, яка в певній мірі відобразилась на  глядацькій аудиторії. Порівняно з минулим туром в стартовому складі відзначимо повернення до основи «левів» досвідченого Ксьонза, який замінив Чачуа і діяв на правому фланзі півзахисту. У складі «сталеварів» дебютував Кулач, який у минулому сезоні захищав кольори запорізького «Металурга» та «Іллічівця». «Родзинкою» ж матчу став і дебют в команді Дніпродзержинська вихованця львівської СДЮШОР «Карпати» Паньківа.

Як і належить господарям, «Карпати» з перших хвилин почали активніше шукати шляхи взяття воріт суперника. І вже у дебюті гри після розіграшу кутового міг відзначитись капітан «левів» Гітченко, але пробив впритул з рамкою воріт. Наступний же удар Голодюка прийшовся у воротаря «Сталі».

Забракло влучності і Страшкевичу, після удару якого м’яч прошмигнув над поперечиною. Дебютант Прем’єр-ліги у своєму першому гостьовому матчі перший небезпечний удар нанесли зусиллями Котляра, коли м’яч рикошетом від єдиного легіонера матчу Даушвілі зрикошетив поруч з рамкою воріт. Згодом досвідчений Гоменюк поборовся у штрафному з воротарем Мисаком, і м’яч повільно закотився у ворота «Карпат», але арбітр Іванов з Макіївки зафіксував небезпечну атаку зі сторони нападника гостей.

Другий тайм розпочався ще більшими атаками «Карпат», і вже Ксьонз втрачає нагоду змінити нулі на табло стадіону «Україна», але не зумів стати переможцем двобою з Паньківим. Нагадав про свої дальні потужні удари Голодюк, але м’яч знову летить мимо рамки воріт. Гра і далі проходила на половині поля «Сталі», але при завершенні атак «Карпат»  знову «зелено-білим» бракувало влучності.

До атакуючих дій «Карпат» часто підключалися і крайні захисники. Зокрема, Мірошниченко на швидкості увірвався до штрафного, але і Денису також цього дня забракло влучності. Напруга біля воріт «сталеварів» наростала, і вже Паньків знову рятує ворота, цього разу рятуючи ворота після удару Страшкевича, якому асистував Карноза.

Фортуна була на боці гостей і після удару Пластуна, який підключився до розіграшу стандарту, але цього разу Паньківа підстрахувала штанга. І все ж під завісу матчу зусилля «левів» матеріалізувалися у взяття воріт. Після прострілу Страшкевича м’яч влучив у руку екс-карпатівця Пшеничних, і арбітр без роздумів вказав на «позначку». Пенальті вирішив пробивати Карноза, який свого шансу стати одним з героїв матчу не втратив, і чітко виконав «вирок» – 1:0. Перша перемога «Карпат» у новому сезоні.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Карпаты (Львов) - Сталь (Днепродзержинск) - 1:0 (0:0)

Артур Карноза, 86, с пенальти

Карпаты: Роман Мысак, Андрей Гитченко, Павел Ксенз (Василий Кравец, '82), Владимир Костевич, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Артур Карноза, Муртаз Даушвили, Олег Голодюк, Вадим Страшкевич (Алексей Гуцуляк, '91), Денис Кожанов (Марьян Швед, '70)

Сталь: Юрий Панькив, Артем Барановский, Сергей Воронин, Сергей Пшеничных, Антон Котляр (Юрий Путраш, '73), Владимир Адамюк, Максим Каленчук, Роман Карасюк, Владислав Кулач, Денис Васин, Владимир Гоменюк (Антон Поступаленко, 52. Евгений Будник, '71)

Максим Каленчук, 8. Артем Барановский, 74. Евгений Будник, 85. Сергей Воронин, 94.

Арбитр: Александр Иванов (Макеевка)

Удары (в створ): 11 (4) - 4 (0)
Угловые: 6 - 5
Оффсайды: 2 - 0.

Зрителей: 4.226
Оценка поля: 5

КАРПАТЫ - СТАЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

События матча

87’
ГОЛ ! с пенальти забил Артур Карноза(Карпаты). Пробил без шансов для Панькива, хоть голкипер и угадал угол.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно
Футбол | 19 апреля 2024, 19:48 4
Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно

Миккель продолжит выступления в составе «Орхуса»

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
chernomoretssuper
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bandera.Lviv
Карпати із перемогою! Сталь - добротна команда, не опускайте руки Гуменюк набере, все буде ОК!
lviv-999
Вперед Карпати-завжди з тобою твої фанати !!!!!!!!!!
dinamo1928
Игрокам Сали надо руки отрезакть