Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
| Обновлено 14 апреля 2015, 14:41
1209
0

В Києві стартував всеукраїнський проект #ТиЛідер

В Украине запустили интеллектуально-спортивный проект для школьников

| Обновлено 14 апреля 2015, 14:41
1209
0
В Києві стартував всеукраїнський проект #ТиЛідер

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня спорту та під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО в Новопечерській школі міста Києва відбулося урочисте відкриття проекту #ТиЛідер, який реалізується Національним олімпійським комітетом України у партнерстві з Програмою розвитку ООН та за підтримки Фундації Кока-Кола в рамках міжнародної програми New World.

В урочистому заході взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, заступник Постійного Представництва ПРООН в Україні Ініта Пауловіча, генеральний директор компанії «Кока-Кола Україна» Роджер Гаунтлет, директор Новопечерської школи міста Києва Ірена Корбабіч-Путко.

На презентацію проекту #ТиЛідер завітали й юні олімпійці - призери й учасники II літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Нанкіні Антон Кузнецов (сучасне п'ятиборство), Юлія Левченко (легка атлетика), Ганна Красношлик і Пилип Ткаченко (обидва стрибки у воду), які разом з учнями Новопечерської школи стали головними героями спортивних та інтелектуальних змагань.

Відзначимо, проект #ТиЛідер долучається до всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», ініціатором та засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

«Щороку НОК України успішно реалізовує низку важливих та унікальних проектів, які покликані популяризувати олімпійські цінності та пропагувати здоровий спосіб життя. Мені дуже приємно, що один з наших проектів – «Олімпійське лелеченя», відповідаючи на нові виклики сьогодення, став міцним підґрунтям для програми #ТиЛідер», - сказав під час презентації Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни відзначив: «Проект «Олімпійське лелеченя», популяризуючи олімпійські цінності, вчить бути успішним, розвиває лідерські якості, виховує особистість та вчить об'єднувати зусилля заради досягнення мети при будь-яких життєвих обставинах. Саме всі ці вміння та якості потрібні школярам для участі та боротьби за перемогу у проекті #Ти лідер».

Відзначимо, проект #ТиЛідер охопить понад мільйон школярів віком від 12 років з 4000 шкіл по всій Україні.

У навчальних закладах пройде інтерактивний конкурс #ТиЛідер. Конкурс допоможе школярам проявити свої фізичні та інтелектуальні здібності.

Більше 300 учасників - переможців всеукраїнського конкурсу - отримають унікальну можливість поїхати в Олімпійський табір.

У таборі школярі зможуть розширити свої знання у сфері захисту громадянських прав та захисту довкілля. Молоді лідери поспілкуються з олімпійськими чемпіонами, які розкажуть про свій шлях лідера та дадуть поради як досягти успіху. Під керівництвом професійних тренерів та експертів учасники навчаться розробляти та втілювати власні проекти з покращення життя власної громади.

«Мені дуже приємно, що завдяки ефективній та конструктивній співпраці з нашими партнерами-однодумцями та шляхом впровадження проекту #ТиЛідер ми розширюємо можливості наших дітей щодо розвитку, надбанню нових знань та вдосконаленню своїх здібностей. Впевнений, вони матимуть велике бажання і надалі займатися спортом, вести здоровий спосіб життя, розвивати свої лідерські якості, адже кожна дитина повинна постійно вчитися, бути всебічно розвиненою та отримувати життєвий досвід», - додав Сергій Бубка.

Після спортивних баталій усі юні учасники та переможці змагань отримали пам'ятні подарунки від організаторів заходу.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.