Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 30 января 2015, 18:32
3523
0

Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

Часом на виїзді грати і зручніше

| Обновлено 30 января 2015, 18:32
3523
0
Кардинал-Ровно – Ураган. Анонс

Найбільш непередбачуваними в 14-му турі обіцяють бути два матчі – у Рівному і в Покровському. «Титан-Зоря» після перемоги в Івано-Франківську на піднесенні зустрічатиме в рідних стінах хмельницький «Спортлідер+». Звісно, що господарі не проти продовжити переможну серію, яку розпочали після домашньої нічиєї з МФК «Кардинал-Рівне», здобувши після цього перемоги в 4-х поспіль матчах. Але ж і їхні гості «Спортлідер+» не менш амбітна команда, яка в попередньому турі, здобувши перемогу, позбавила лідерства «ЛТК» і, вийшовши на третю сходинку, не збирається поступатися завойованими позиціями.

А щодо матчу західноукраїнських команд МФК «Кардинал-Рівне» і «Урагану», то вони завжди проходять у цікавій та запеклій боротьбі. І не дивлячись на те, що команди в турнірній таблиці відділяє вже 9 очок, це аж ніяк не обіцяє господарям в матчі легку перемогу. Окрім того, «ураганівці» чудово пам’ятають домашню поразку першого кола і безсумнівно прагнутимуть за неї поквитатися. А тут ще й домашня поразка від «титанівців» – ну, як тут не задуматись над поповненням багажу. Змогли ж івано-франківці у другому колі поквитатися зі «Спортлідером+» за домашню поразку першого кола, чому б не повторити це в матчі ще з одним кривдником.

Потрібно також додати, що в звітному сезоні «Ураган» цілком можна вважати грозою господарів, адже, граючи на чужих майданчиках, франківці в 6 матчах зазнали лише однієї поразки, і тієї в грі з «ЛТК», яка приймає команди в Сумах. Ще в трьох зустрічах були здобуті перемоги і дві завершилися внічию. А ось в рідних стінах навпаки – команді Івана Скіцка явно не щастило, лише дві перемоги при п’яти поразках!!! За таких результатів назвати команду «домашньою» просто язик не повертається. Тому слід чекати від суттєво омолодженого складу «Урагану» чергового сюрпризу. Найдосвідченіші в колективі Кіндратів і Сімка, окрім них, з минулорічного складу залишилися Роман Колток, Орест Боргун, Ігор Корсун, всі інші понюхали пороху Екстра-ліги лише у звітному сезоні.

Проте і рівняни в звітній зустрічі прагнутимуть лише перемоги, адже до завершення регулярного чемпіонату залишилося провести 5 матчів, і щоб посісти місце якомога вище, потрібно перемагати. Адже в плей-офф на першій стадії краще мати слабшого суперника, а для цього потрібно посісти місце в першій трійці. У звітному сезоні «кардиналівці» зазнали лише трьох поразок, причому дві з них від «Локомотива» і ще одна в рідних стінах від «Спортлідера+». Але це аж ніяк не свідчить, що на рідному майданчику рівняни не грають з подвійною енергією.

У попередньому матчі з «Енергією» львівською головний тренер Сергій Піддубний особисто не грав, і на після матчевій прес-конференції відмітив, що керувати діями гравців зі сторони набагато простіше. Адже, по-перше, краще бачиш помилки підопічних, а, по-друге, простіше одразу внести корективи в гру. Яким буде рішення граючого тренера цього разу, знає лише він. Але якби там не було, а бойовитості і безкомпромісності у матчі з «Ураганом» вистачатиме.

Усе перераховане вище лише додає інтриги матчу, який навряд чи залишить байдужими вболівальників. Гра між двома західноукраїнськими колективами обіцяє бути цікавою і багатою на гольові моменти, і в якої з команд реалізація виявиться кращою, та і здобуде перемогу.

Додасть грі особливого забарвлення і традиційне прибуття івано-франківських фанів, які останнім часом не оминають можливості підтримати своїх улюбленців у Рівному. І хоча стосунки між фанами обох команд досить дружелюбні, проте дружба – дружбою, а вболіватиме кожний за своїх.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

31 января, суббота
«Кардинал-Ровно» (Ровно)  «Ураган» (Ивано-Франковск)  
Ровно. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
 Арбитры: Сергей Дребужан (Мукачево), Сергей Подворный (Хмельницкий)
Судейский наблюдатель: Юрий Щепанский (Львов)
Результат матча первого круга – 3:2
 Прогноз Sport.ua – 4:2

 

 

Опрос

Голосов 3
С каким исходом завершится матч «Кардинал-Ровно» - «Ураган»?

Победа «Урагана»

0 голосов 0.1 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «Кардинал-Ровно»

3 голоса 100 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чемпионка Уимблдона разводится с мужем
Теннис | 23 апреля 2024, 14:18 1
Чемпионка Уимблдона разводится с мужем

Маркета Вондроушова и Штепан Шимек больше не вместе

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.