Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 21 октября 2014, 16:39
1046
5

КОНЬКОВ: «Большая честь принимать представителей ФИФА»

В Киеве стартовал трехдневный семинар «Перфоманс»

| Обновлено 21 октября 2014, 16:39
1046
5
КОНЬКОВ: «Большая честь принимать представителей ФИФА»

У вівторок, 21 жовтня, в Києві, в Будинку Футболу розпочав роботу триденний семінар ФІФА по програмі «Перформанс». Гостями семінару стали Єва Паск'є, Нікос Картакуліс, Джеймс Хайнс та Ганс Хаслер. На початку семінару, з вітальним словом до гостей звернувся президент Федерації футболу України Анатолій Коньков:

«Я щиро радий вітати всіх вас у стінах Будинку футболу на семінарі за програмою «ПЕРФОРМАНС». Для нас велика честь бачити в цьому залі шановних представників ФІФА, які знову приїхали до нашої країни для того, щоб поділитися своїм досвідом з керівництвом, співробітниками ФФУ та працівниками регіональних федерацій футболу України.

Це у нас вже не перша зустріч в рамках даної програми. Під час попередніх зустрічей я і мої колеги мали унікальну можливість зустрітися і поспілкуватися з представниками ФІФА, детально проаналізувати роботу і функціонуванні всіх комітетів і департаментів Федерації футболу, поставити свої питання та отримати поради від футбольних фахівців світового рівня. Сьогодні у нас знову є можливість почерпнути інноваційні знання від експертів екстра-класу.

Програма «ПЕРФОРМАНС» є плодом накопичення цінного досвіду ФІФА в контексті розвитку футболу на глобальному рівні впродовж декількох десятиліть. Вона була розроблена з урахуванням еволюції гри мільйонів і звернена до специфічних потреб членів ФІФА.

Дана програма розроблена для того, щоб дозволити асоційованим членам ФІФА використовувати свій максимальний потенціал, підвищувати якість сучасного футболу шляхом надання асоціативним членам першокласної експертизи, рішень і спеціальних послуг. Ця програма функціонує з 2008 року і за цей час в рамках її існування пройшло понад 200 різних заходів!

Нам дуже приємно в черговий раз вітати в Україні пані Єву Паскьє і наших друзів. Бажаю всім плідної роботи та приємного перебування в Києві!», - зазначив Анатолій Коньков.

Семінар включатиме в себе різноманітні модулі аналізу футбольного функціонування національної футбольної асоціації, зустрічі з керівниками відділів Федерації футболу України, представниками регіональних федерацій та різноманітних презентацій новітніх футбольних досліджень.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Николай(Донбасс)
Клоун! Лучше бы забросил пробный шар насчет флага ДНР на матче сборной паРаши...
Dron
Толян, что там про крымские клубы слышно?
petjapupkin2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
petjapupkin2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
petjapupkin2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил