Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1577
0

Кардинал-Рівне розпочав підготовку до сезону

До початку чемпіонату команда Сергія Піддубного прийме участь у 2-3 передсезонних турнірах

Кардинал-Рівне розпочав підготовку до сезону

Команда зібралася на стадіоні «Авангард», де і проводитиме «втягуючі» легкоатлетичні тренування протягом тижня, основним елементом яких буде біг. Опісля цього команда перейде до роботи у залі, де заплановані вже дворазові повноцінні тренування. Безпосередньо ігрову форму МФК «Кардинал-Рівне» набиратиме на турнірах, спершу у Хмельницьку на «Кубку Свободи», і відразу звідти команда перебереться до Львова для участі у традиційному «Кубку Львівщини». Фактично – це і буде вся підготовка до сезону - резюмував головний тренер команди Сергій Піддубний в ексклюзивному інтерв'ю для офіційного сайту клубу.

Далі в команди розпочнуться «сірі» будні. Традиційні, цілеспрямовані тренування вже до початку цьогорічному чемпіонату Екстра-ліги, старт якого запланований на перші дні осені. Сергій Піддубний також додав, що в цей період розглядаються варіанти одного, чи двох товариських матчів, якщо будуть знайдені цікаві суперники, або ж, участь у традиційному турнірі «Волиньагротех-Луцьк Мастерс Кап».

Щодо кадрових змін, то точно сезон у Рівному не розпочнуть Сергій Тригубець та Юрій Когут, які готуються до чемпіонату разом з львівською «Енергією», і, скоріш за все, там і залишаться. Головна причина їх переходу – це сімейні обставини. Також не буде в команді Андрія Чернієнка, який свою кар'єру продовжить в білоруському клубі із Гомеля. Відкрите питання залишається ще по двом гравцям – це Віталій Лісніченко (наразі керівництво клубу вирішує, чи продовжувати і надалі співпрацю з цим гравцем), а також із Павлом Дармовісом, але тут вже навпаки, футболіст через сімейні, а також суб'єктивні та об'єктивні обставини вирішує, чи зможе він продовжувати займатися футзалом. Для цього вихованця місцевого футзалу двері клубу завжди відкриті резюмував Сергій Піддубний. Всі решта гравців з минулорічного складу залишаються в команді.

Щодо поповнення, то досягнута домовленість з відомими місцевими виконавцями. Олександр Гергелюк та Богдан Новак відтепер виступатимуть за МФК «Кардинал-Рівне». Також до сезону з клубом готується відомий вболівальникам по виступам за «Кардинал» на турнірі у Кувейті Віталій Кашуба, а також ще один гравець Володимир Бобилев. Проте, Сергій Піддубний зазначив, що вони перебувають НА ПЕРЕГЛЯДІ, тобто контракт з ними ще не підписаний, але, якщо все буде влаштовувати обидві сторони, то обидва футболісти стануть повноцінними гравцями команди.

www.cardinal-rivne.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 8
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.