Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 ноября 2014, 15:30
2227
0

Обзор матчей плей-офф Кубка Бизнес Лиги 2014

Субботний игровой день определил финалистов Кубка.

| Обновлено 19 ноября 2014, 15:30
2227
0
Обзор матчей плей-офф Кубка Бизнес Лиги 2014

 

Ліга АВ

MoneXy  - Мarket master   3:1 (0:1)

(Цимбал Юрий 20, Семенов Андрей 21, Исаков Владимир 26 – Криворучко Алексей 5)

 

Наш огляд розпочинає поєдинок MoneXy  - Мarket master. Господарі підійшли до гри у ролі фаворита, однак перші хвилини перевернули все з ніг на голову. Ще на старті Криворучко реалізував свій момент і вивів гостей в лідери. Після цього MoneXy активно побігли в напад, та жодного результату це не принесло. Перша половина гри закінчилась сенсаційними 0:1.

 

По перерві гра пішла за іншим сценарієм. Спочатку Цимбал зрівняв рахунок, а за хвилину суперника засмутив Семенов, який вивів MoneXy в лідери. У середині тайму гості дещо вирівняли гру, однак реалізувати свої моменти їм не вдалося. Натомість господарі наприкінці зустрічі остаточно добили суперника. На 26 хвилині Ісаков розібрався з голкіпером, встановивши остаточний рахунок. 3:1 – непроста перемога колективу MoneXy.

Стиль и Технологии – Artur music    2:7 (0:3)

(Навроцкий Дмитрий 18, Юрковский Артем 18 – Яловенко Святослав 4, Чирикал Дмитрий 12, Верхов Владимир 13,27,27, Волобуев Евгений 24, Пекний Александр 26)

 

Ще одним представником фіналу став Artur music. Команда без особливих проблем розібралася з колективом Стиль и Технологии, який так і не зумів нав’язати серйозної боротьби. Вже на 4 хвилині Яловенко засмутив голкіпера суперників і вивів «музикантів» у лідери. Після цього було певне затишшя, яке згодом переросло в бурю. На 12 хвилині Чирикал подвоїв цифри на табло, а через декілька секунд успішну гольову ходу господарів продовжив Верхов.

 

На старті другого тайму гості приємно здивували. На 18 хвилині Навроцький «розмочив» ворота господарів, а вже в наступній атаці його ініціативу підтримав Юрковський, який скоротив відставання в рахунку до мінімального. Та на більше у цій грі гості не спромоглися. У середині тайму Artur music  зусиллями Волобуєва забили четвертий м’яч і зняли всі питання стосовно переможця. На останніх хвилинах красивий гол забив Пекній, який прямим ударом зі штрафного вкотре засмутив голкіпера. Наприкінці матчу господарі забили ще двічі, гості ж відповісти голом не змогли.  7:2 – «музиканти» з хорошим настроєм проходять у фінал. 

 Ліга С

KARGON – ДАТАГРУП  2:3 (1:0)

(Чирка Богдан 7, Тынина Александр 17 – Головин Юрий 15,22, Школьников Кирилл 27)

 

Півфінал ліги С розпочався грою колективів KARGON і ДАТАГРУП. Старт поєдинку команди провели доволі спокійно. Обидва колективи намагалися грати організовано і не поспішали ризикувати попереду. Ще на початку команди обмінялися небезпечними пострілами з дальньої дистанції, та в обох випадках надійно відпрацювали голкіпери. У середині гри класну атаку провели господарі. Чирка вийшов на побачення із голкіпером і без проблем послав м’яч в нижній кут воріт. Після цього ДАТАГРУП почали перебудовуватись: команда великими силами йшла в атаку, не цураючись стріляти з дальньої дистанції. Суперник же продовжував грати організовано. KARGON відійшов в оборону, віддавши перевагу контратакуючим діям. Перший тайм запам’ятався жорсткою боротьбою і невеликою кількістю гольових моментів. На відпочинок гравці пішли за мінімальної переваги господарів.

 

Результативно другий тайм розпочали гості. Юрій Головін виконував штрафний і з другої спроби таки пробив голкіпера суперників. Та через дві хвилини KARGON знову вийшов у лідери. Тиніна впевнено розібрався в штрафній суперника і в метушні проштовхнув м’яч у ворота.  У середині тайму зрівнювати рахунок мав Головін. Юрій замкнув фланговий простріл, однак зробив це напрочуд невдало. Після удару з вбивчої позиції м’яч просвистів над поперечиною. Та несподівано Головін «вибачився» перед партнерами: на високий дальній простріл Юрія невдало вийшов голкіпер, і м’яч залетів йому за «комірець». Несподіваний гол не на жарт розлютив господарів. На їхню думку, впіймати м’яч голкіперу завадив суперник, який у боротьбі порушив правила. Наприкінці гри колективи пришвидшилися. На передостанній хвилині ДАТАГРУП агресивно пішли в напад, і це дало свій результат. Школьніков потужно пробив з середньої дистанції, встановивши остаточний результат. 3:1 ­– ДАТАГРУП  у фіналі ліги С

Skoda-VIT  - ITG   3:1 (2:1)

(Татарчук Александр 8, Митленко Константин 9, Моргушка Юрий 26 – Баранов Ярослав 14)

Другим фіналістом ліги С стала Skoda-VIT. Команда досить впевнено переграла колектив ITG. З перших секунд поєдинку команди  взяли високий темп. Гравці забули про центр поля, почавши діяти на зустрічних курсах. Впевненіше на старті виглядали господарі. На 8 хвилині красивий м’яч забив Татарчук. Після взяття воріт «автомобілісти» продовжили тиснути. Хитрий розіграш штрафного закінчився голом Мітленка. У заключні хвилини ITG володіли певною перевагою. Команда агресивно йшла в напад і врешті-решт це дало свої плоди. На останніх секундах Баранов потужним ударом послав м’яч у ворота. Відпочивати команди пішли за мінімальної переваги господарів.

По перерві команди суттєво пришвидшились. Колективи обмінювались небезпечними моментами, граючи у відкритий футбол. Першим номером намагалися грати гості, однак суперники не поспішали відходити в оборону. Другий тайм запам’ятався щільною боротьбою і високим темпом. Наприкінці зустрічі «автомобілісти» таки знайшли шпарину в обороні суперника, і Моргушка забив вирішальний гол. 3:1 – Skoda-VIT фіналіст ліги С.

 Ліга D

Першу путівку у фінал ще в четвер розіграли WindRose і КАНОН.  Старт поєдинку колективи провели досить агресивно. Вже на 4 хвилині Кочанов вивів господарів у лідери, та через декілька секунд Скочий відновив статус-кво. У середині тайму Скочий оформив дубль, та згодом рахунок зрівняв той таки Кочанов. Наприкінці тайму Подус реалізував свій момент, і колективи пішли відпочивати за мінімальної переваги господарів.

По перерві гольова перестрілка продовжилась. В дебюті тайму рахунок зрівняв Іванченко, а через декілька хвилин переможну ходу гостей зміцнив гол Новохрещенного. Екватор тайму пройшов без голів, а от кінцівка була досить динамічною. Канон забив ще один гол, у той час, як суперник відзначився двічі. Основний час закінчився з «мировими» 5:5. Та в серії пенальті господарі були сильніші. 3:2 – WindRose у фіналі ліги D.

Вальцер – Datastream   4:1 (1:0)

(Мазийчук Виталий 4,21, Фернандес Эрнесто 15, Ващук Сергей 28 – Гавриш Слава 21)

Ще один квиток у фінал розігрували Вальцер і Datastream. Старт поєдинку виявився напрочуд спокійним. Команди неквапливо йшли в атаку і майже зовсім не вмикали швидкості. Ще в дебюті поєдинку свій момент віднайшли господарі. Вальцер впевнено пішов у напад, і Мазійчук відкрив рахунок у грі. Екватор тайму запам’ятався тишею і спокоєм. Команди «заколисували» одна одну, граючи у відверто неяскравий футбол. Лише в останню п’ятихвилинку команди пришвидшились. Гості могли декілька разів зрівнювати рахунок, та суперника рятував голкіпер. На перерву команди пішли за мінімальної переваги Вальцера.

У другому таймі господарі швидко подвоїли превагу. Фернандес Ернесто протягнув м’яч через центральну зону і прямим ударом переграв голкіпера. У середині тайму гості діяли активніше, та Вальцер вкотре засмутив суперника. Мазійчук потужно пробив із середньої дистанції, забивши третій гол. Однак суперники миттєво відігралися: Гавриш вдало підключився до атаки, скоротивши відставання до двох м’ячів. Наприкінці зустрічі господарі повністю контролювали гру, і на останніх секундах Сергій Ващук ще один м’яч. 4:1 – проста перемога Вальцеру.

Корпоративна Ліга

Триумф-Краб – Міндоходів  3:2 (2:0)

(Захарченко Владимир 2, Сидоренко Виктор 14, Горбенко Артем 26 – Дзщюбенко Игорь 20, Лазарев Алексей 26)

Корпоративну лігу відкрила центральна зустріч – битва колективів Триумф-Краб та Міндоходів. «Краби» досить вдало розпочали: команда постійно тиснула на суперника і на вже на 2 хвилині відкрила рахунок. Захарченко отримав м’яч у центральній зоні і точним ударом пробив голкіпера.

Відразу після пропущеного голу Міндоходів заграли першим номером. Команда намагалась нагнітати обстановку, в той час, як суперник діяв переважно від глухої оборони. Та остання п’ятихвилинка пройшла за невеликої переваги господарів. «Краби» непогано грали на швидкості, розганяючи стрімкі атаки через фланги. За три хвилини до перерви вивести господарів у лідери міг Горбенко. Артем класно прорвався через центральну зону і майже вийшов віч-на-віч з голкіпером. Та у фінальній стадії форвард дещо перетримав м’яч, і захисники встигли зарадили можливому голу. Однак на останніх секундах «краби» таки зуміли неприємно ущипнути суперника. Команда розіграла красиву комбінацію, після якої м’яч в пусті ворота послав Сидоренко.

Активніше другу половину гри розпочали Міндоходів. Команда з великим бажанням рвалася в напад, та  у більшості випадків атакам гостей не вистачало гостроти. «Краби» ж дозволили собі грати другим номером і навмисно віддали ініціативу супернику. Команда намагалась зіграти організовано, тому яскравих атак у другому таймі глядачі майже не побачили. Проте безініціативність господарів зіграла з ними у злий жарт. Міндоходів великими силами пішов в атаку, і Дзюбенко скоротив відставання в рахунку до мінімального. Після цього гості почали діяти впевненіше, в той час, як у діях суперника з’явилась певна нервовість. У середині другого тайму Міндоходів упіймав свій ритм, і небезпечні атаки йшли одна за одною. Та досить швидко господарі взяли гру під свій контроль, організувавши справжній штурм на ворота суперника. Цей натиск гості витримали з честю: команда не просто вийшла з-під пресингу, а навіть зрівняла рахунок. Після виконання кутового Лазарєв гарматним пострілом пробив голкіпера. Та порадіти локальному успіху Міндоходів не зумів. Суперник організував швидкісну атаку, і Горбенко забив вирішальний м’яч. 3:2 – нервова звитяга колективу Триумф-Краб.

QBE – RED   4:8 (3:4)

(Костенко Александр АГ9, Гришенко Александр 10,22, Лабчук Дмитрий 13,14 – Заславский Илья 3,11,25,28, Швец Богдан 13, Мигашко Михаил 23, Кравец Иван 25)

Вишенькою на торті стала найяскравіша гра півфіналу – гольова перестрілка, яку влаштували QBE та RED. Ще на старті швидкий м’яч у ворота господарів провів Заславський. Відразу після цього гості продовжили тиснути, і вже на 9 хвилині подвоїли рахунок. QBE необачно зіграли в захисті, і Костенко зрізав м’яч у власні ворота. У середині гри Гришенко дещо скоротив відставання, однак Заславський повернув все на свої місця. На 13 хвилині колективи обмінялися забитими м’ячами. А фінальне слово все ж було за господарями. Лабчук без проблем переграв голкіпера, оформивши дубль. Перший тайм закінчився за мінімальної переваги гостей 3:4.

По перерві  футболісти колективу RED повністю контролювали гру, хоча на старті пропустили необов’язковий гол. Гришенко вдало підключився до атаки і без вагань переграв голкіпера. Та після цього забивали лише гості. Спочатку свій момент реалізував Мигашко, а на 25 хвилині два м’ячі забили Кравець і Заславський. На останніх секундах Заславський оформив покер, встановивши остаточний результат. 8:4 – яскравий тріумф колективу RED.  

У битві за Prestige cup  зійшлися Райффайзен БАНК АВАЛЬ і Промінвестбанк. Обидва колективи прекрасно розпочали гру. Спочатку швидкий гол зусиллями Валима Граба організували господарі. А згодом Чайковський реалізував свій момент і відновив паритет в зустрічі. Кінцівка тайму була за гостями, та змінити цифри на табло їм так і не вдалося.

По перерві команди заграли жвавіше. На 20 хвилині команди обмінялися забитими м’ячами, але потім відзначалися лише гості. На 24 хвилині Темний вивів Промінвестбанк в лідери, а наприкінці гри господарі ще двічі пропустили. Спочатку свій гол відшукав Войтюк, а фінальну крапку безжально поставив Бакало. 5:2 – Промінвестбанк завдяки чудовому другому тайму здобуває Prestige cup.  

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игрок Динамо приговорен к 18 месяцам тюрьмы условно. Названа сумма штрафа
Футбол | 28 марта 2024, 17:44 6
Игрок Динамо приговорен к 18 месяцам тюрьмы условно. Названа сумма штрафа

Жерсон Родригеш обвиняется в нападении и нанесении побоев бывшей девушке

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.