Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 апреля 2014, 13:22
2057
0

Обзор игр II тура Кубка Бизнес лиги

Второй тур подарил много неожиданностей и зрелищного футбола

| Обновлено 08 апреля 2014, 13:22
2057
0
Обзор игр II тура Кубка Бизнес лиги

Обзор игр II тура Кубка "Бизнес лиги"

Лига АВ

 

Бомбардиры:

2 – Витошинский Андрей (MoneXy)

Колбаса Олег (Мarket master)

Мисько Александр (MoneXy)

Паподюха Денис (MoneXy)

Фененко Владимир (MoneXy)

 

MoneXy - Мarket master   6:1 (3:0)

(Паподюха Денис 8, Витошинский Андрей 11, Мисько Александр 12,27, Фененко Владимир 25, Ильичев Артем 28 – Колбаса Олег 28) 

 

Другий тур «Кубку Бізнес Ліги» відкрили MoneXy і Market master. Перший тайм команди розпочали доволі неквапливо і на старті небезпечних моментів майже не виникало. Певною перевагою володіли господарі, однак гості гостро відповідали через швидкісні контратаки. У середині тайму MoneXy взяли м’яч під свій контроль і розігрували комбінації поблизу карного майданчика суперника. Market master в свою чергу діяв від оборони: команда зустрічала противника на його половині поля, в надії швидко перейти в напад. Майже всі свої атаки гості розпочинали за допомогою дальніх передач, та така тактика виявилась неефективною. Господарі без проблем утримували натиск суперника, до того ж на 8 хвилині Денис Попадюха відкрив рахунок. Market master відразу відмовився від дальніх закидань, віддавши перевагу комбінаційній грі.  Атаки гостей стали куди гострішими. Та попри це, команда загралася і пропустила контрвипад на свої ворота: Вітошинський безжально подвоїв перевагу господарів. Та не встигли гравці Market master оговтатись, як Мисько довів рахунок до розгромного. «Відпочивати» команди пішли за вагомої переваги господарів.

 

По перерві гості спробували забити швидкий гол, та суперник грамотно діяв в обороні. MoneXy намагалися притримати м’яч і дещо заспокоїти гравців колективу Market master. Та гості увесь тайм вперто «просиділи» на воротах суперника.

 

Цікавий момент стався в середині другої половини матчу: спочатку гравці MoneXy могли забивати четвертий гол, та м’яч влучив у стійку. Гості відразу ж побігли відповідати, та цього разу стійка двічі врятувала суперників.  Наприкінці гри темп суттєво впав. Та попри це MoneXy без проблем напрацювали на четвертий гол. Фененко гарматним пострілом послав м’яч точно під поперечину. А через хвилину Мисько оформив дубль, довівши рахунок до непристойного. Та на останніх секундах Олег Ковбаса забив м’яч-престижу. Та фінальне слово все ж було за господарями, які встановили остаточний рахунок. 5:0 – MoneXy на класі переграє Market master.

 

Лига CD

Бомбардиры:

3 – Кожома Александр (KARGON)

Подвысоцкий Виталий (ДАТАГРУП)

 

ITG – Datastream   4:2 (2:0)

(Кудлык Юрий 8,АГ18,22, Татаринов Антон 14,24 – Давыденко Валерий 27)

 

Другу перемогу в групі М оформив чемпіон «срібної» ліги – колектив ITG. Цього тижня команда зустрічалася з Datastream. З перших хвилин господарі почали грати першим номером, і досить швидко це принесло бажаний результат. На 8 хвилині Кудлик прорвався на швидкості і вивів свій колектив вперед. Після цього ITG заграли впевненіше, і на останніх секундах першого тайму Татаринов подвоїв перевагу господарів.

 

В другому таймі Datastream спробували ввімкнути максимальну передачу і забити швидкий гол. Самостійно відзначитись гостям не вдалося, та в тяжку хвилину допомогли суперники: господарі недбало зіграли в захисті і зрізали м’яч у власні ворота. В середині тайму переконливіше виглядали гості. ITG ж  дещо віддали ініціативу і почали грати від оборони. На 22 хвилині господарі дочекалися помилки суперника і Кудлик без вагань переграв голкіпера. Кінцівка матчу теж була за ITG: Татаринов вдало підключився до атаки і остаточно вбив інтригу. На передостанній хвилині Давиденко потужно пробив з льоту і дещо скоротив відставання. Та на більше гості у цій грі не напрацювали. 4:2 – «чемпіон» срібної ліги переграє представника «золотого»дивізіону. 

 

KARGON -  WindRose   3:1 (1:1)

(Дацко Евгений 7, Павленко Сергей АГ12, Тынина Александр 17, Носовский Роман 19)

 

Напрочуд інтригуючою стала зустріч колективів KARGON і WindRose. Ще зі старту команди віддали перевагу силовому футболу. Колективи постійно боролися за м’яч, частенько порушуючи правила. Обидві команди діяли переважно через дальні закидання. Колективи грали на зустрічних курсах, майже не затримуючись у центральній зоні. Продуктивніше першу частину тайму провели господарі: KARGON організував стрімку атаку, після якої відзначився Євген Дацко. Екватор тайму запам’ятався активністю  гостей, які раз по раз тероризували оборону суперника. На 12 хвилині  гравці WindRose таки змусили господарів помилитися, і Павленко зрізав м’яч у свої ворота.      А на останній хвилині KARGON «догрався» до семи фолів, та Скупейко не зміг переграти голкіпера. На відпочинок команди пішли за нічийного рахунку.

 

В дебюті другого тайму KARGON організував швидкісну атаку, і Олександр Тиніна майстерно переграв голкіпера. У середині гри господарі діяли куди впевненіше. На 19 хвилині команда розіграла красиву комбінацію, після якої м’яч в порожні ворота заштовхав Носовський. У середині тайму WindRose намагалися активно грати попереду, та особливої небезпеки команда не створила. В останній п’ятихвилинці колективи суттєво додали. Команди  грали у відкритий футбол, раз по раз обмінюючись небезпечними моментами.  WindRose почали відверто ризикувати, але жодної користі це не принесло. На останній хвилині перевагу в рахунку міг збільшувати Дацко, та його удар вже в порожні ворота заблокував захисник. У підсумку 3:1 – KARGON здобуває перші три пункти.

 

 

КАНОН – Вальцер  0:1 (0:1)

(Камынин Максим 27) 

 

Надскладну перемогу в групі N оформив Вальцер. Команда зустрічалася з КАНОНом, який тиждень тому поступився ДАТАГРУП. Для господарів ця гра стала дебютною, і перший млинець ледве не став глевким. Справа в тому, що до поєдинку Вальцер підійшов в ролі фаворита, однак довести свою перевагу у поєдинку колективу було доволі складно. У першій половині матчу господарі володіли певною перевагою, однак м’яч відверто не йшов у ворота. КАНОН теж мав шанси вийти вперед, та реалізація вкотре дала збій. Перший тайм закінчився радощами голкіперів, які до перерви залишили свої ворота на замку.

 

В другій половині гри господарі продовжували тиснути. КАНОН грамотно відпрацьовував в захисті, очікуючи на помилку суперника. Вальцер час від часу організовував справжні штурми, та всі вони не давали ніякого результату. Лише на 27 хвилині Максим Каминін прекрасно зіграв попереду і забив єдиний, переможний м’яч. Остання хвилина нічиї гостям не подарувала. 1:0 – надскладна перемога колективу Вальцер.

 

Skoda-VIT – ДАТАГРУП   3:2 (1:1)

(Самсонов Никита 10, Лисюк Алексей АГ22, Зубенко Александр 24, Джафаров Дмитрий 25 – Подвысоцкий Виталий 8)

 

В іншому матчі групи зустрічалися Skoda-VIT і ДАТАГРУП. Для господарів ця гра стала дебютною. Гості ж тиждень тому тріумфували в матчі з  КАНОНом. Команди доволі енергійно увійшли в гру, розвернувши справжню битву за право діяти першим номером. Небезпечніше на старті поєдинку атакували гості і згодом це принесло свої плоди: на 8 хвилині Підвисоцький  переграв голкіпера і відкрив рахунок. Після пропущеного м’яча «автомобілісти» активно заграли через фланги, і така тактика відразу принесла результат. Господарі організували швидкісну атаку, яку точним ударом завершив Микита Самсонов. Останні хвилини пройшли за переваги «автомобілістів», та до перерви відзначитись нікому не вдалося.

 

         Старт другого тайму активніше провели господарі. Команда нагнітала обстановку біля воріт суперника, постійно йдучи на загострення. Гості ж намагалися діяти позиційно. Та з перших хвилини Skoda-VIT зробила акцент на тотальному контролі, суперник же в стартові п’ять хвилин залишався без м’яча. ДАТАГРУП час від часу організовували контрвипади, та небезпечними такі спалахи активності назвати складно. В середині тайму потрібної гольової гостроти вчасно додали суперники: господарі необережно зіграли в обороні, і Лисюк послав м’яч у власні ворота. Після забитого голу ДАТАГРУП, здавалося б, взяли ініціативу в свої руки.  Та майже відразу господарі організували надшвидкісний кам-бек. Спочатку на добиванні вдало зіграв Зубенко, а через декілька секунд красивий м’яч забив Джафаров. Оговтатись після такого «холодного душу» гості не зуміли. 3:2 – вдалий дебют колективу Skoda-VIT.

 

Корпоративная Лига

Бомбардиры:

7 – Костюк Александр (RED)

4 – Кравец Иван (RED)

3 – Лабчук Дмитрий (QBE) 

 

Райффайзен БАНК АВАЛЬ - Grant Thornton  6:1 (1:1)

(Шило Игорь 2,24, Лафа Александр 19,21, Верна Анатолий 20,26 – Власов Леонид 10)

 

В групі М легку перемогу здобув Райффайзен БАНК АВАЛЬ. У другому турі «банкіри» розбили колектив GrantThornton, який тиждень тому розгромно поступився команді RED. Ще на старті господарі організували результативну атаку, після якої швидкий гол на свій рахунок записав Ігор Шило. Після взяття воріт «банкіри» продовжили грати першим номером, та згодом суперник вирівняв гру. На 10 хвилині Леонід Власов відшукав свій моменті і відновив статус-кво. 

 

Після поновлення гри «банкіри» великими силами пішли в атаку. Переломною стала 19 хвилина: Олександр Лафа переграв голкіпера і вивів господарів в лідери. Через декілька секунд після локального успіху Верна забив ще один гол. Вдалий старт «завів» господарів, гості ж в свою чергу нав’язати серйозну боротьбу так і не змогли. «Банкіри» ще тричі розписалися у воротах суперника, встановивши остаточний рахунок. 6:1 – блискавична звитяга колективу Райффайзен БАНК АВАЛЬ.

 

Триумф-Краб – RED    6:3 (3:2)

(Жуков Константин 3, Трукшин Дмитрий 13,28, Столярчук Олег 14, Захарченко Владимир 19, Вишневский Александр 27 – Кравец Иван 7, Костюк Александр 9,26)

 

Цікаву гру у другому турі продемонстрували Триумф-Краб і RED. Ще на старті гри господарі вдало зіграли попереду і Жуков відкрив рахунок у поєдинку. Та дуже швидко RED взяли ініціативу в свої руки і рахунок зрівняв найдосвідченіший гравець колективу – Іван Кравець. А через хвилину красивий м’яч забив лідер команди – Олександр Костюк. У середині гри «краби» великими силами пішли в напад: команда технічно комбінувала на швидкості, однак суперника часто рятував голкіпер. Та на передостанній хвилині кіпер залишився безсилим перед ударом Дмитра Трукшина, який відновив статус-кво. А через декілька секунд після взяття воріт «краби» ще раз ризикнули попереду і Столярчук забив гол в роздягальню. На перерву команди пішли з інтригуючими 3:2. 

 

На старті другого тайму активніше діяли гості. RED великими силами пішли в атаку, і «краби» успішно цим користувалися. Команда постійно організовувала контрвипади, один з яких закінчився голом Захарченка. Після цього гості відверто «розклеїлись»: гравці чимало нервували і помилялися в доволі простих ситуаціях. Та попри все, наприкінці гри RED вдало зіграли на швидкості і Костюк оформи дубль. Та останнє слово було за колективом Триумф-Краб: Вишневський красиво пробив у нижній кут, і голкіпер залишився безсилим. На останній хвилині Трукшин оформив дубль, остаточно розбивши суперника. 6:3 – Триумф-Краб блискавично дебютує у «Кубку Бізнес Ліги».

 

 

Проминвестбанк – CSK   0:1 (0:1)

(Тронько Юрий 9)

 

В групі N справжній характер продемонстрував CSK. Команда зустрічалася з колективом Проминвестбанк, який у першому турі безжально розібрався з QBE. До матчу «армійці» підійшли не в ролі фаворита, та стартові хвилини команда провела доволі переконливо: колектив небезпечно грав попереду і постійно пресингував суперника. «Банкіри» ж діяли переважно через позиційні атаки, які частенько закінчувались небезпечними ударами.

 

 Та перший по-справжньому гольовий момент на 9 хвилині організували гравці CSK: команда вдало відпрацювала попереду і Юрій Тронько відкрив рахунок у поєдинку. До перерви змінити цифри на табло нікому не вдалося.

 

У другому таймі активніше заграли «банкіри». Команда технічно комбінувала, однак особливої небезпеки колектив майже не створив. У середині гри Проминвестбанк великими силами пішов в напад, в той час як суперник продовжував діяти від оборони. Та довго «сидіти» в захисті «армійцям» не дозволяли вболівальники, які постійно гнали команду вперед. Останні хвилини гри пройшли під натиском «банкірів». Та вирвати нічию колективу так і не вдалося.  1:0 – мінімальна перемога CSK. 

 

QBE – Міндоходів   5:2 (1:1)

(Гриненко А. 5, Лабчук Дмитрий 15,23,27, Демиденко Андрей 17 – Синицин Евгений 7, Шаламай Дмитрий 28)

 

В іншому матчі справжню сенсацію подарували QBE і Міндоходів. Стартові хвилини продуктивніше провели господарі,і на 5 хвилині Гриненко  розписався у воротах суперника. Після невдалого початку гравці Міндоходів запрацювали на повну, і на 7 хвилині рівновагу в рахунку відновив Синицин. В кінцівці тайму обидві команди могли виходити в лідери, однак їх підвела реалізація.

 

По перерві колективи суттєво пришвидшились. Обидві команди заграли розкутіше, і  м’ячі посипалися один за одним. Ще на старті тайму Лабчук вдало зіграв попереду і господарі вийшли вперед. Міндоходів спробували взяти гру під свій контроль, натомість Демиденко досить швидко забив третій гол. Після блискавичного старту господарі продовжили натиск і Лабчук забив ще два м’ячі. Гості ж напрацювали лише на гол-престижу. У підсумку 2:5 –  Міндоходів сенсаційно поступається колективу QBE.

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.