Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 марта 2014, 22:04
8846
0

Сумасшедшая концовка: Энергия вырывает ничью

«Кардинал-Ровно» выигрывал с двойным перевесом, но упустил победу на последней минуте матча

| Обновлено 02 марта 2014, 22:04
8846
0
Сумасшедшая концовка: Энергия вырывает ничью

Перша половина зустрічі проходила на високих швидкостях. Обидві команди пресингували. Територіальною перевагою володіли господарі, які більше володіли м’ячем і частіше пробивали по воротам. Але їхні моменти не були надто небезпечними, як для захисників рівнян, які впевнено контролювали хід поєдинку, так і для Віталія Дєнюжкіна, який завжди був напоготові. Натомість рідкі контратаки гостей виглядали більш гострими. Найбільш сприятливий для взяття воріт момент втратили Маринюк і Чернієнко. Після удару першого м’яч влучив у поперечину, а після добивання Андрія господарів врятувала стійка.

Це було ніби першим сигналом для «енергетиків», і вже за кілька хвилин діагональна передача з глибини майданчика рівнян на свого граючого тренера завершилася проходом правим флангом і точним ударом у дальній лівий кут – 0:1. Сергій Піддубний виводить рівнян вперед і забиває свій 9-й гол у чемпіонаті.

Після цього темп гри дещо спав. Львів’яни продовжували більше володіти м’ячем і наносили удари з будь-яких позицій, проте жодний із них мети так і не досяг. Цікаво, що на відміну від господарів, які вже на першій хвилині відзначилися фолом, гості вперше сфолили лише на 14-й хвилині. Але одразу після першого був другий фол, а через три хвилини і третій. Окрім того, в першому таймі футболісти обох команд отримали по жовтій картці. Спочатку на 17-ій хвилині Чернієнко нечемно повівся з екс-рівнянином Олександром Бондарем, а на заключній хвилині вже «енергетик» Тарас Кузь штовхнув у спину Тригубця. Перший тайм так і закінчився за мінімальної переваги МФК «Кардинал-Рівне».

Після відпочинку характер гри не змінився. Львів’яни продовжували насідати на ворота гостей, намагаючись зрівняти рахунок, а гості «огризалися» небезпечними контратаками. Хороший момент для взяття воріт мав Фаренюк, але замість того, щоб взяти гру на себе і спробувати переграти Кардаша, чомусь віддав досить незручну передачу на партнера, якому не вдалося заволодіти м’ячем і епізод було втрачено. Згодом той же Фаренюк не зміг замкнути передачу Чернієнка.

Проте і львів’яни «не сиділи склавши руки». Удар Грицини прийняв на себе Чернієнко, а Дєнюжкін не дозволив переграти себе Легчанову. На 31-й хвилині м’яч таки побував у воротах Дєнюжкіна, але судді гол не зарахували, адже Павленко підіграв собі рукою. Рогачов не влучає у ворота, а Олександр Бондар пробиває над поперечиною. Аналогічним, майже з лінії воротарської, виходить удар і в Тригубця. Намагаючись врятувати ситуацію, на 37 хвилині головний тренер «Енергії» Олександр Косенко вводить у бій п’ятого польового гравця, але і цей крок певний час не приносить бажаного результату.

На заключній хвилині небезпечно пробиває Рогачов, але Дєнюжкін ловить м’яч і… одразу відправляє його у порожні ворота – 0:2. Проте на цьому гра не закінчилася. Не встигли гості порадіти голу свого голкіпера, як Валерій Легчанов потужним ударом у дев’ятку скорочує відставання до мінімуму – 1:2. Відчувши впевненість, львів’яни продовжили натиск на ворота рівнян і за 16 секунд до фінальної сирени чергову комбінацію львів’ян точним ударом завершує Максим Павленко, таким чином позбавляючи рівнян перемоги і рятуючи очко для свого колективу – 2:2.

У заключні секунди, жодній із команд змінити рахунок так і не вдалося. Як і в Рівному матч 14 туру (1:1), гра у Львові завершилася внічию, але на цей раз – 2:2. І знову рівняни втратили перемогу на заключних хвилинах, а львів’яни використали останній шанс – вдало розігравши зайвого.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Энергия» (Львов) - «Кардинал-Ровно» (Ровно) - 2:2 (0:1)

Валерий Легчанов, 40, Максим Павленко, 40 - Сергей Поддубный, 12, Виталий Денюжкин, 40

«Энергия»: Владимир Кардаш - Максим Павленко, Евгений Рогачев, Дмитрий Бондарь, Валерий Легчанов - Александр Бондарь, Сергей Коваль, Степан Струк, Тарас Кузь - Михаил Грицына, Николай Грицына, Владислав Мазур
«Кардинал-Ровно»: Виталий Денюжкин - Марьян Маринюк, Виталий Лисниченко, Виталий Танский, Андрей Черниенко - Александр Басич, Сергей Поддубный, Сергей Тригубец, Михаил Волянюк - Артем Фаренюк, Владимир Кручок, Павел Дармовис, Юрий Когут

Тарас Кузь, 20. - Андрей Черниенко, 17.

Арбитры: Вячеслав Дараган (Киев), Ярослав Вовчок (Ивано-Франковск)

Удары (в створ): 18 (11) - 10 (5)

ЭНЕРГИЯ - КАРДИНАЛ-РОВНО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА.

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ


Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Наполи стал обладателем Кубка Италии по футзалу
Футзал | 25 марта 2024, 14:36 0
Наполи стал обладателем Кубка Италии по футзалу

Неаполитанцы впервые выиграли этот трофей

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.