Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 ноября 2013, 20:22
10795
24

Ворскла и Карпаты сильнейшего не определили

Львовяне дважды вели в счете, но не сумели увезти из Полтавы три очка

| Обновлено 09 ноября 2013, 20:22
10795
24
Ворскла и Карпаты сильнейшего не определили

На «зелено-біле» дербі у стартових складах обох суперників зміни порівняно з минулим турмо відбулися мінімальні. У «Карпат» замість травмованого Пашаєва на фланзі оборони діяв Мірошниченко, а в центр захисту, відбувши дискваліфікацію, повернувся Пластун. В оборону ж «Ворскли» с тієї ж причини повернувся Даллку, а місце Маркоскі зайняв Громов.

Підопічні Олександра Севідова активніше розпочали поєдинок і провели швидкий гол після стандарту. Льопа з лівого флангу виконав кутовий удар, і Зеньов, скориставшись неузгодженими діями захисників та Непогодова, головою вразив ціль. Для естонця, до речі, це був вже п’ятий гол з початку чемпіонату. Полтавчани з гольовою відповіддю не забарились і зрівняли рахунок також після кутового удару. Після удару Ребенка також головою влучно з лінії воротарського пробив неприкритий Чеснаков – 1:1. Поневолі пригадався матч молодіжних команд суперників, який передував звітній грі, у якому глядачі стали свідками дев’яти (!) голів.

Боротьба за м’яч в окремих епізодах виходила за рамки правил, і арбітрові Лисенчуку довелось вгамовувати пристрасті з допомогою жовтих карток. Тим часом динамічна гра у Полтаві призвела до другого голу у ворота господарів. Захисник Костевич чудовим ударом метрів з 30-ти по дузі увігнав м’яч під поперечину воріт Непогодова, провівши свій перший гол у Прем’єр-лізі (у 12-й грі). Міг відзначитись і Голодюк, але пробив вище воріт. Натомість після удару головою Яховіча вже воротар «Карпат» Ільющенков демонструє хорошу реакцію, перевівши м’яч, що летів під поперечину, на кутовий. І все ж, господарі таки зуміли забити гол у «роздягальню» гостей і знову після стандарту. Капітан «Ворскли», 30-річний захисник Даллку, підключився до розіграшу штрафного удару у виконанні Громова і головою пробив у ближній кут, провівши свій п’ятий гол у чемпіонатах, в тому числі перший у цьому сезоні.

Наставник полтавчан Василь Сачко під час перерви вирішив підсилити атакувальні дії своєї команди, випустивши на поле Міщенка, який, до речі, забивав «Карпатам» у матчі першого кола. Проте другий тайм також активніше почали гості, але до небезпечних моментів справа не доходила. Не приносили користі і дальні удари полтавчан, зокрема Ребенка. Бракувало влучності передачам та ударам Дедечка, який проводив свій 50-й матч у лізі.

«Карпатівці» виконали декілька кутових ударів, але на виходах надійно діяв Непогодов. Тим часом напруга на полі зростала – кожен із суперників хотів схилити перемогу на свою сторону. Гра проходила на високих швидкостях і не могла не подобатись глядачам. Обидва суперники швидко переходили від оборони до атаки. Великий обсяг робіт виконував Зеньов, часто повертаючись на свою половину поля руйнувати атаки ворсклян. В одному з епізодів Сергій отримав пошкодження і був замінений на Васіна. І джокер Севідова міг відзначитись, але воротар встиг зреагувати на рикошет від захисника.

Господарі поля поступово заволоділи територіальною перевагою, проводили небезпечні флангові атаки, але через брак завершальних передач чи ударів небезпечних моментів біля воріт Ільющенкова не виникало. Пішла серія замін в обох складах, і в основі «Карпат» вперше з початку чемпіонату з’явився Гудима. Реальну ж нагоду забити гол втратив Васін, з вигідної позиції пробивши головою мимо воріт. Під кінець матчу нагадав про себе Гладкий, пробиваючи низом в рамку воріт, але Непогодов був на місці.

У підсумку вперше у чемпіонатах «Ворскла» на своєму полі грає внічию з «Карпатами» саме з «бойовим» рахунком 2:2. Безпрограшна ж домашня серія «ворсклян» проти «карпатівців» збільшилась до чотирьох ігор – перемога та три нічиї.  Підопічні Сачка і у ході поточного чемпіонату вже втретє поспіль завершують свої матчі результативними нічиїми.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Ворскла» (Полтава) - «Карпаты» (Львов) - 2:2 (2:2)

Владимир Чеснаков, 12, Арменд Даллку, 41 - Сергей Зенев, 5, Владимир Костевич, 27.

«Ворскла»: Дмитрий Непогодов, Арменд Даллку, Вадим Сапай, Владимир Чеснаков, Евгений Ткачук, Адис Яхович, (Александр Скляр, '88), Денис Дедечко, Игорь Пердута, Артём Громов, (Йован Маркоски, '79), Павел Ребенок, Ахмед Янузи, (Олег Мищенко, '46)
«Карпаты»: Александр Ильющенков, Грегор Балажиц, Денис Мирошниченко, Игорь Пластун, Андрей Ткачук, Олег Голодюк, Валерий Федорчук, (Ярослав Мартынюк, '88), Александр Гладкий, Дмитрий Лепа, (Владимир Гудыма, '80), Владимир Костевич, Сергей Зенев, (Денис Васин, '69)

Евгений Ткачук, 15. Александр Скляр, 89. - Дмитрий Лепа, 11. Валерий Федорчук, 58. Денис Мирошниченко, 60. Ярослав Мартынюк, 92.

Арбитр: Сергей Лисенчук (Киев)

Удары (в створ): 11 (6) - 6 (3)
Угловые: 10 - 6
Оффсайды: 2 - 2.

Зрителей: 5.100
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,500 - 7,000.

ВОРСКЛА - КАРПАТЫ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

Sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 24
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Оце гол - красавєц!
http://www.youtube.com/watch?v=6RITxWRRDhs
lviv-999
Ворскла вам радыти треба таким успыхам команди а не шукати проблемны мысця!!!!!!!!!!!!В другому колі такого напевне не буде бо ви реально найфартовіша!!!!!!!!!!!!! команда в цьому чемпіонаті!!!! так як вам не везло навіть Металісту а як фарт скінчиться то можете і до десятого місця скотитись!!!!!!!!!!
Doom205
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sergo2910
Коли вже Непогодова перестануть в основу ставити??? ну кожну ж гру він не при ділах... Ну і сьогодні перший гол... чому не вийти не забрати мяч,коли він на рівні грудей проліта над воротарською...він стоїть щось чекає!! схоже було і з металістом, коли Моледо із воротарської забивав, та й з Дніпром...ну не можна так стояти !!!!
LembergWestUkraine
Найкращі фани в Україні! Нажаль команда не дотягує до найкращої!
http://www.youtube.com/watch?v=XFPPqODwtG4
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dragon9
Карпати молодці! Мені подобаються такі Карпати.
Звичайно треба ше багато працювати, але команда вимальовується.
Ворсклі удачі. Незнаю чи це фарт чи що але дуже симпатизує мені гра Ворскли.
Рахунок по грі.
BekXan
Игра была конечно...Есть претензии к своей команде к защите.Это проходной двор,и разница мячей в таблице говорит сама за себя.2 гола необязательные на ровном месте и 2 ошибки обороны.4 матч подряд первый там ходим курим,второй тайм включаем скорость и физуху.На этом матче уже подсели.Во вором тайме пропала полузащита,с Мищенко вообще не понятно что происходит,перестал играть.Выпустили на замену и никакой.Результат закономерен.
Dron, 09.11.2013 19:01
Эх, Левы, Левы... Когда ж вы уже научитесь удерживать победный счет?
Гол забили и автобус??Так роста в команде не будит ни когда,так играли в 90х,забили и стоим возле штрафного.Играть нада,а неудерживать счёт.В даном матче обе команды бились и результат на табло справедлив.Удачи Карпатам.Сачко думай про защиту!
I_LOVE_UKRAINE
Гол забив супер, але і перший гол в ворота Карпат його - привіз кут, залишив Чеснакова.
LembergWestUkraine
Ну Костевич і гол вколотив!
Dron
Эх, Левы, Левы... Когда ж вы уже научитесь удерживать победный счет?
Choorest77
Походу Карпати оживають,і це радує!
Choorest77
Походу Карпати оживають,і це радує!
babovoz
Супер матч, спасибо командам за отдачу!!!
Bandera.Lviv
бескомпромісна БОЙОВА гра!
I_LOVE_UKRAINE
Хороша гра - особливо перший тайм, Спасибі командам!
Нічия закономірний результат.