Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 14 октября 2013, 13:15
1062
0

Валерий ФЕДОРЧУК: «Наша судьба в наших руках»

Полузащитник сборной Украины готовится к поединку против Сан-Марино

| Обновлено 14 октября 2013, 13:15
1062
0
Валерий ФЕДОРЧУК: «Наша судьба в наших руках»
fckarpaty.lviv.ua, Валерий Федорчук

Національна команда України сьогодні, 14 жовтня, об 11:00 вилетіла чартерним рейсом з Борисполя до Ріміні (Італія), звідки вже автобусом відправиться в місто Реччоне, де і буде базуватися перед заключною грою групового етапу відбірної кампанії до чемпіонату світу-2014 проти збірної Сан-Марино. Про це Iнформаційному центру ФК «Карпати» перед вильотом літака розповів капітан «левів» Валерій Федорчук, який наразі перебуває у таборі «синьо-жовтих».

Валерій також розповів, що останнє тренування на рідній землі українська збірна провела вчора ввечері – закінчилося воно близько 20:00. А сьогодні передігрове заняття підопічні Михайла Фоменка проведуть вже в Сан-Марино, на полі стадіону «Олімпійський», на якому власне завтра, 15 жовтня і відбудеться сам поєдинок, який розпочнеться о 22:00 за київським часом.

«Головне, що всі здорові і в гарному настрої готуються до гри. Хто саме вийде на поле, дізнаємося вже безпосередньо в день матчу. Звісно, як і кожен гравець збірної, мені хотілося б взяти участь у грі. Але це питання в компетенції головного тренера – як він вирішить, так і буде. Я ж зі свого боку можу лише сказати, що почуваюся дуже добре і готовий допомогти збірній команді.

Що ж до матчу Англія – Польща, результат якого може для нас мати важливе турнірне значення, то ми особливо про нього не думаємо і між собою не обговорюємо. Адже на його хід ми ніяк вплинути не можемо. Однак я думаю, що поляки гратимуть з повною самовіддачею. Вони ж професіонали, а далеко не кожен день випадає нагода зіграти на такому стадіоні, як «Вемблі». Тому я не думаю, що в складі збірної Польщі знайдуться футболісти, які будуть у грі просто відбувати номер на полі навіть попри те, що пробитися на чемпіонат світу шансів у збірної Польщі вже немає. Також можна не сумніватися, що на трибунах «Вемблі» буде чимало селекціонерів перш за все англійських клубів, а значить для багатьох гравців польської команди це буде можливістю потрапити їм на олівець.

Та якби там не закінчився поєдинок у Лондоні, ми в першу чергу думаємо про свою гру. В будь-якому разі, якщо ми і посядемо друге місце, наша доля все одно буде в наших руках і це найголовніше», – сказав Валерій.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино
Футбол | 29 марта 2024, 04:26 0
Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино

Франческо Кальцона возглавляет не только «Наполи», но и сборную Словакии

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.