Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1412
2

Арман Кен ЭЛЛА: «О таком дебюте можно было только мечтать»

Форвард «Карпат» дебютировал в УПЛ

Для вихованця «Барселони» Армана Кен Елли гра проти «Шахтаря» стала прем’єрною не лише в складі першої команди «Карпат» в офіційних матчах, а й дебютною в українській Прем’єр-лізі. Одразу по завершенні зустрічі 15-й номер «зелено-білих» поділився своїми враженнями з Інформаційним центром клубу.

«Дуже радий, що повернувся в першу команду клубу. Ну а дебютувати в Прем’єр-лізі в такому матчі – про подібне годі й мріяти. Я щасливий, що долучився до перемоги «Карпат» над «Шахтарем», командою, якій вже кілька років поспіль немає рівних в Україні й з кожним сезоном стає все більш відомою в Європі. Та що там відомою, сьогодні «Шахтар» – це найсильніша команда Східної Європи, яка на рівних суперничає з грандами європейського футболу, тож фактично зараз вже й команду Луческу можна віднести до тих таки грандів.

Я розумію, що моя доля в нашій перемозі над «Шахтарем» дуже маленька. Коли виходив на поле, то головний тренер дав установку чіплятися за кожен м’яч, намагатися його потримати, а при втраті створити максимальні проблеми захисникам та хавбекам команди суперника при організації їхніх атак. Як я зіграв, судити не беруся – це прерогатива перш за все тренерського штабу нашої команди, а також фахівців і журналістів. Напевно свою оцінку моїй грі дадуть і наші вболівальники. Я ж можу лише сказати, що дуже старався і намагався бути максимально корисним команді. Звичайно, помилки в моїх діях були і то наробив я їх чимало. Але ж ви повинні розуміти, що це моя перша гра на такому рівні та ще й проти такого сильного суперника. До того ж я вийшов на поле в ситуації, коли «Шахтар» намагався будь що відігратися і з усіх сил тиснув на нашу оборону. Тому на моїй грі позначилося і хвилювання. Та в даній ситуації найголовніше, що ми втримали переможний результат і здобули такі важливі для нас три очки. Але попереду у нас ще дуже багато важких матчів. Сподіваюся, що тренер надасть і мені шанс себе в них проявити, а я виправдаю його довіру», – сказав Елла.

Официальный сайт «Карпат»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
cdboss1
трохи слабо зіграв,давай набирай форму
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил