Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 июля 2013, 16:07
4764
6

Дмитрий ЛЕПА: «Главное – играть!»

Украинский футболист прокомментировал свой переход в львовские «Карпаты»

| Обновлено 31 июля 2013, 16:07
4764
6
Дмитрий ЛЕПА: «Главное – играть!»
Дмитрий Лепа

Одним з останніх до тренувального табору «Карпат» приєднався талановитий півзахисник Дмитро Льопа, відомий за виступами у «Дніпрі», «Кривбасі» та молодіжній збірній України. Поки що на полі у футболці головної команди «зелено-білих» уболівальники його не бачили. Про причини, що наразі не дозволяють Дмитру грати у першій команді, хавбек розповів офіційному сайту.

– Дмитре, перші дні адаптації в новій команді пройшли. Як у тебе справи?
– Все добре. Адаптувався до нових умов цілком нормально. Зараз в «Карпатах» багато моїх знайомих, тому жодних проблем нема. Єдине, у попередньому турі я хотів зіграти тайм за молодіжну команду, але надірвав задню поверхню бедра. Таким чином, вилетів з обойми на два-три тижні. За винятком цього все в порядку.

– Ти приєднався до «Карпат» одним з останніх. Мав інші варіанти?
– Так, були й інші пропозиції. Але я абсолютно не шкодую, що вибрав «Карпати». Прийшов в хорошу команду. Мене влаштовують і тренери, і керівництво клубу. Я цілком задоволений.

– Які були перші враження від Львова?
– Насамперед, я знайшов квартиру, недалеко від бази. У новому місті я всього два тижні, практично ще нічого не знаю, за винятком того, де розташовуються історичний центр Львова і тренувальна база. Щоб все розвідати потрібен час. Але місто красиве – це факт!

– Зараз в команді досить багато гравців. Відчуваєш конкуренцію за місце у складі?
– В «Карпатах» не просто багато гравців, а багато хороших гравців. І конкуренція, безперечно, є. Так і має бути, бо без неї нереально рости. Якщо гравець знає, що він є основним виконавцем, то починається певна розслабленість, що може вилізти боком на тренуваннях чи в матчах. Щодо моїх конкурентів, то я грав і справа, і зліва, і під нападниками. Зрештою, не важливо, де грати. Головне – грати.

– То коли ми зможемо тебе побачити у складі?
– Я просто не хочу загадувати. Усе буде залежати від процесу реабілітації. Думаю, що за 2-3 тури вже приєднаюся до команди.

– У матчах проти «Карпат» у тебе були приємні і сумні події. Пригадуєш їх?
– Так, різного вистачало. Коли ще за «Дніпро» грав, здається в 2008 році, наприкінці матчу забив зі штрафного переможний гол. Це щодо приємних подій. А неприємні були не так і давно. Наш «Кривбас» програв «Карпатам» 6:0, а мене з поля вилучили... Так вийшло, що ми програли, чогось тоді не вистачило для нормальних дій. А щодо картки, то це було моє перше вилучення у Прем’єр-лізі. Я тоді навіть з арбітром не сперечався. Насправді, я не мав злого наміру, ударив суперника ненароком.

– Як гадаєш, чого зараз бракує «Карпатам»?
– Розумієте, на тренуваннях у нас все вдається. Але відчувається ще трохи незіграності, бо багато гравців пішли і багато прийшли. Моменти є, а реалізація з часом прийде. Бо хлопці б’ються, віддаються, лише голів бракує. От матч з «Арсеналом», наприклад. Скільки ж моментів було! Але Боровик тягнув усе, що можна. Я переконаний, що то був його найкращий матч в кар’єрі.

– У тебе є нагода звернутися до наших фанатів...
– Я не буду багато говорити і обіцяти. Єдине, прошу вас набратися терпіння. Підтримайте команду і вона віддячить. Упевнений, що команда буде додавати з кожним туром і тішити своїх шанувальників.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lev
УДАЧІ!
fcdd_84
удачи тебе Димон и побед,помним как ты прекрасно начинал в Днепре потом....не понятно что но то в прошлом,трудись на тренеровках,по больше бери на себя на поле веть ты умееш мы знаем и все у тебя получится...))))
Chikaboo
А чё он не раскрылся, никто не знает? Помню лет 16 ему было, он выходил против Динамо на турнире им. Лобановского и гол забил. И вообще вроде очень талантливый. Никто не знает, чё он так сдулся?
Хрюн Моржов
приєднався талановитий півзахисник Дмитро Льопа
_________________________________________________________________
Вернее так: приєднався талановитий в минулому півзахисник Дмитро Льопа
DenisBoyko777
Был перспективный очень в свое время , даже как-то лидером Днепра , тогда еще молоденький Коноплянка на замену выходил )
Naum1221
міг бути другим мессі