Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 апреля 2013, 14:40
1529
2

Коллина провел семинар для арбитров

Куратор судейского корпуса ФФУ провел разбор спорных эпизодов различных матчей

| Обновлено 23 апреля 2013, 14:40
1529
2
Коллина провел семинар для арбитров

У понеділок, 23 квітня, у Будинку Футболу відбувся семінар за участі арбітрів Прем’єр-ліги. Йдеться про робочу зустріч, яка є частиною підготовки до завершальної частини чемпіонату Прем'єр-ліги сезону 2012-2013 рр.

На відкритті семінару для арбітрів Прем’єр-ліги були присутні Куратор системи арбітражу в професіональному футболі України П’єрлуїджі Колліна, його асистент Лучано Лучі та голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Василь Мельничук.
 
П’єрлуїджі Колліна провів семінар з арбітрами елітного дивізіону за допомогою перегляду відеоматеріалів різних матчів та подальшої дискусії щодо спірних для арбітражу епізодів.
 
Крім того, італійський фахівець дав поради щодо роботи додатковим асистентам арбітра, які, починаючи з моменту відновлення чемпіонату навесні, призначаються на матчі першості.
 
Наступного дня П’єрлуїджі Колліна провів також окрему зустріч з асистентами арбітра Прем’єр-ліги.

ФФУ
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
orientirs
Собрав информацию о финансовых поступлениях за последние пять туров, Коллина попросил не обращать внимание на его письма и не расстраиваться из-за того, что пишут о судьях в прессе и показывают на ТВ. При этом Пьер Луиджи сообщил, что пришло время для настоящего сбора зеленого урожая с футбольных полей страныОтдельно Пьер Луиджи отметил, что банер на стадионе Днепра еще аукнется данному клубу и не только в этом сезоне.