Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1890
2

Євген РИВКІН: «У хлопців у душі вже думки зовсім про інше»

«Кардинал-Рівне» – «Локомотив» – 2:5. Післяматчеві коментарі головного тренера «залізничників»

Євген РИВКІН: «У хлопців у душі вже думки зовсім про інше»

Трохи не дочекавшись, поки завершиться розмова з Піддубним, головний тренер гостей попрямував до роздягальні. Але щойно йому повідомили, про те, що його чекають, як головний тренер «Локомотиву» Євген Ривкін відповів: «Без проблем, зараз буду». І справді, не примусив на себе чекати, хоча і він не виглядав надто задоволеним.

- Я думаю, що як тільки ми забезпечили собі вихід до фінальної частини, а після гри з «Енергією» ми не лише забезпечили собі вихід, а й забронювали за собою, як мінімум друге місце, тому в хлопців у душі вже думки зовсім про інше. Це не чемоданний настрій, адже, я думаю, що кожний професіональний футболіст виходить на майданчик, віддається грі, старається. Але є головні задачі, тому, я думаю, що вони вже подумки там. А головним на сьогодні для нас є – для початку це Кубок України, а згодом і ігри плей-офф.

- Як здалося на перший погляд, сьогодні надто легко «Локомотив» здолав суперника в порівнянні з попередніми двома матчами, які закінчувалися внічию 1:1.
- Можливо, по «Кардиналу» болюче вдарив попередній матч. У них напевно настрій зовсім не такий, щоб виходити на майданчик і битися. Але це футбол. Не можу сказати, що було дуже легко. Але перемогли, значить були трохи сильнішими.

- На сьогодні вже остаточно визначилися команди, які гратимуть у плей-офф. Як на вашу думку, ті команди, що потрапили до четвірки – це закономірно, чи ні?
- Не мені судити, закономірно це чи ні. Тому що насправді в нас чемпіонат не зовсім простий і сім команд у підсумку на завершення четвертого кола суттєво підтягнулися один до одного. Тому напевно будь-яка команда могла би бути в плей-офф. А чому стало так, а не інакше? Нехай це обговорюють спеціалісти, журналісти... Я в даному випадку буду слідкувати за своєю командою.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Максим ШАЦКИХ: «У Динамо еще есть шансы на чемпионство в УПЛ»
Футбол | 24 апреля 2024, 18:54 7
Максим ШАЦКИХ: «У Динамо еще есть шансы на чемпионство в УПЛ»

Экс-форвард «Динамо» – о борьбе за чемпионство

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
KROKODILLER
фотки у Олега дійсно класні
mfccardinal
Шановні редактори СПОРТ.ЮА. Мені вже набридло Вам писати одне і теж. Якщо Ви використовуєте інформацію, а в даному випадку фотографію взяту з інших ресурсів, то прохання вказувати автора. У нас джентельменська домовленість з одним з найкращих фотографів не тільки Рівного Олегом Лазарєвим, що він надає свої фотографії, а ми вказуємо його авторство. Якщо Ви бажаєте, щоб надалі на фотографіях був вотермарк на всю величину фото, щоб їх ніхто не міг нормально подивитися, то ми так зробимо!!!
ПС: Нам не шкода, щоб Ви використовували ці фотографії, навпаки, дуже раді, але і Ви майте совість, і хоч якусь повагу до чужої роботи...
Дякую!
ПС: В останньому інтерв'ю Піддубного, аналогічна ситуація!