Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 01 февраля 2013, 13:44
7287
15

Ураган – ЛТК – 5:4 + ВИДЕО

Чи не найвидовищніший матч усього чемпіонату

| Обновлено 01 февраля 2013, 13:44
7287
15
Ураган – ЛТК – 5:4 + ВИДЕО

До цього матчу суперники підходили з кардинально протилежним настроєм – «ЛТК» з трьома матчами без перемог, а «Ураган» же навпаки – з триматчевою переможною серією.  Але навряд чи хтось сподівався на подібний «трилер»: 9 голів, 6 влучань в каркас воріт, вилучення Ковальчика, непробивний Будняк у ролі голкіпера та надзвичайна драматургія, за яку ми й любимо футзал. У підсумку, «Ураган» продовжує переможну ходу чемпіонатом, Свірідов зміцнює свою позицію на чолі списку бомбардирів, «ЛТК» варто замислитися про гру в обороні проти п’яти польових, а глядачі отримали чи не найвидовищніший матч усього чемпіонату.

Початок видався за господарями, які буквально вихорем пронеслися по захисним редутам «телефоністів», завдавши 4-х ударів у перші три хвилини. Четверта спроба виявилася результативною: Шотурма зі своєї половини віддав по правому флангу передачу на Валенка, який, змістившись у центр, проскочив двох телефоністів і потужно пробив у дальню «дев’ятку». Після цього в «Урагану» з’явилася «бразильська» четвірка. Одразу ж Негао заробив дуже небезпечний штрафний – по центру, метрах в шести від воріт. Проте скористатися своїм шансом франківці не зуміли. Далі луганчани почали збирати порушення, зупинившись на позначці в «4» вже до 8-ї хвилини. Перший же удар від «ЛТК» прийшовся все на цю ж 8-му хвилину, проте небезпеки для Колтка він не становив, бо м’яч просвистів над поперечиною. «Ураган» відповів виходом Додо віч-на-віч, але Пітуля вчасно кинувся в ноги бразильцю і завадив тому закріпити перевагу господарів.

Після цих подій «ЛТК» поступово почав приходити до тями, і Разуванов потужним ударом перевірив на міцність стійку, після чого м’яч по-зрадницьки прокотився по лінії воріт. В наступній атаці Шотурма намагався обіграти Рося, але капітан гостей перехопив м’яч, протягнув його через півмайданчика і красиво п’ятою відкинув під удар Шпигарю, який зрівняв рахунок. Гупаленко зреагував миттєво – тайм-аут.

Після відновлення гри команди обмінялися небезпечними ударами, а на 15-й хвилині 5-й фол відправився в пасив гостей: Негао прокинув між ніг Лазикіну і по лівому флангу втікав віч-на-віч з воротарем, однак Микита встиг завалити прудконогого бразильця. За що й отримав жовту картку. За хвилину по тому Пітуля відбиває удар Додо, а Роніньо розстрілює поперечину. Щоб збити запал господарів Роман Ковальчик бере тайм-аут.

За 3.31 до кінця першого тайму Шпигар заробляє для «ЛТК» 6-те порушення. Дабл-пенальті пробив Роніньо і влучив у поперечину. В наступній атаці після довгої передачі зі своєї половини поля Богдан Свірідов з напівльоту і з-під захисника уразив ближній кут воріт Колтка. До кінця тайму Будняк встиг влучити в штангу, а на останніх секундах після передачі з аута Павлюк не вслідкував за Свірідовим, який оформив «дубль».

На початку другого тайму Шотурма втратив м’яч біля бокової лінії, і Рось робить рахунок 1:4. Гупаленко одразу ж замінює Шотурму на Сімку. З’явиться на майданчику Петро аж на 34-й хвилині розігрувати зайвого, і, забігаючи вперед, варто відзначити, що ця пауза пішла йому на користь. Тренер господарів почав активно тасувати склади четвірок і на майданчику почергово з’являлися Королишин та Шурак, які в останніх матчах не виходили на майданчик. Проте найреальніші шанси мав Додо. Спочатку він обіграв воротаря і пробив з гострого кута, але Разуванов встиг підстрахувати партнера.  В наступній атаці бразилець поцілив у стійку.

На 27-й хвилині на паркет завалився рекламний прапор БК «Говерла» – це був знак. Виявилося, що прапор доведеться викинути саме гостям. Проте в середині другого тайму про це не було й мови – підопічні Романа Ковальчика застосовували щільний, а подекуди й агресивний пресинг, проти якого «ураганівці» не знаходили аргументів, до того ж Кузь влучив у хрестовину, нагадавши про небезпеку луганських контратак.

За шість з половиною хвилин до кінця Будняк вийшов п’ятим польовим, і майже одразу «Ураган» відіграв один м’яч. Удар Павлюка Пітуля відбив, а ось добити м’яч Сімці ніхто завадити не встиг. Моменти біля воріт «телефоністів» посипалися градом. Ковальчик бере тайм-аут, щоб збити запал господарів, але це не допомогло. Шотурма протягнув м’яч і невідпорно пробив – 3:4. В наступній атаці Петро з гострого кута пробив у стійку. Гості відповіли гострою контратакою, але удари Свірідова та Пітулі від своїх воріт відбив Будняк, який майже не полишав майданчик до фінальної сирени.

Не витримавши емоційного напруження Ковальчик був видалений на трибуну. Будняк втретє (!!!) врятував ворота, а згодом Шотурма поперечним пасом знаходить Сімку, який пробив поміж ніг воротарю гостей – 4:4. За 48 секунд до кінця матчу Гупаленко взяв тайм-аут, після якого на поле вийшла «бразильська» четвірка. Як виявилося, тренер господарів вгадав абсолютно точно. Роніньо пройшов лівим флангом, обіграв Разуванова, витягнув на себе голкіпера та захисника і відкинув м’яч в центр, де вже ніхто не міг завадити Роману Кіндратіву забити останній м’яч у цій зустрічі. Стрілець виходить 5-м польовим, і луганчани мали за 40 секунд, що залишилися, дві нагоди, проте Ципун відстояв надійно. Останній шанс врятувати гру «телефоністи» отримали за 4 секунди до кінця, коли Роніньо підсів під Рося і «привіз» необов’язковий штрафний, але поцілити у ворота Артему не вдалося.

Андрій ГУЛІЙ, для Sport.ua

«Ураган» (Ивано-Франковск) – «ЛТК» (Луганск) – 5:4 (1:3)

«Ураган»: Роман Колток (Кирилл Ципун, 21) - Максим Павлюк, Павел Будняк, Петр Шотурма, Евгений Валенко - Андрей Симка, Додо, Луиз Негао, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Рониньо, Тарас Королишин, Тарас Шурак
«ЛТК»: Андрей Питуля - Никита Шпигарь, Александр Стрелец, Артем Рось, Богдан Свиридов - Владимир Разуванов, Максим Бессалов, Максим Литвинов, Никита Лазыкин, Тарас Кузь

Судьи: Геннадий Гора (Киев), Виталий Поляков (Кривой Рог)

 Евгений Валенко, 3, Андрей Симка, 34, Петр Шотурма, 37, Андрей Симка, 40, Роман Киндратив, 40 - Никита Шпигарь, 12, Богдан Свиридов, 17, 20, Артем Рось, 24
 Рониньо, 40. - Никита Лазыкин, 16.

Удары (в створ): 24 (16) – 19 (12).

УРАГАН – ЛТК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

Sport.ua

Видеообзор сайта www.uragan.if.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Роман Киндратив(Ураган (И.-Франковск)). Рониньо на левом фланге накрутил защитника, сделал передачу в штрафную и Киндратив в падении переправил мяч в ворота.
40’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). После затяжной комбинации Симка пробил слева с 7 метров в угол ворот.
37’
ГОЛ !
Гол неотразимым ударом с линии штрафной забил Петр Шотурма(Ураган (И.-Франковск)).
34’
ГОЛ !
Гол забил Андрей Симка(Ураган (И.-Франковск)). Мяч заметался на линии штрафной, и Симка слета смог нанести точный удар.
24’
ГОЛ !
Гол забил Артем Рось(ЛТК (Луганск)). Рось отобрал мяч у Шотурмы, и неотразимо пробил с 10 метров.
20’
ГОЛ !
Гол забил Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)). Шпигарь с аута справа сделал передачу вдоль ворот, и Свиридов отправил мяч в пустой угол ворот.
17’
ГОЛ !
Гол забил Богдан Свиридов(ЛТК (Луганск)), который справа в борьбе с защитником смог пробить точно в ближний угол.
12’
ГОЛ !
Гол забил Никита Шпигарь(ЛТК (Луганск)). Свиридов пяткой сделал передачу, Шпигарь пробил метров с 10-ти и мяч в притирку со штангой влетел в ворота.
3’
ГОЛ !
Гол забил Евгений Валенко(Ураган (И.-Франковск)). Валенко на правом фланге принял мяч, сместился в центр и выстрелил в дальний верхний угол.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 апреля 2024, 03:55 0
Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика

Наиболее вероятным следующим клубом у букмекерских контор является Челси, дальше – Арсенал...

Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов
Футбол | 23 апреля 2024, 13:45 29
Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов

Украинский вратарь летом может перейти в другую команду

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Evro-Pravo
Просто какой то пипец!!!ЛТК просто рановато поверил в свою победу, подрасслабился это и было решающим переломным моментом, Уроган не побоялся играть в 5, могли бы и глатнуть но им сегодня повезло немного больше. Как говорит О.П.Солодовник матч заканчиваеться с финальным свистком... это сегодня и доказал Ураган! Который поздравляю с заслуженной победой!!!
futsal_fan
Матч просто СУПЕР!!!
Такой футзал нам нужен.
Спасибо за трансляцию. Отдельное спасибо за ранее невиданные замедленные повторы.
videoman1985
videoman1985—30.01.2013 23:01
К сожалению, Ураган после игры быстро удалил это видео, и теперь выкач...
http://uragan.if.ua/
------------------------------
Це відєо "те, тільки трішички не те". Ссылка стояла на полную версию второго тайма. Она и была удалена
Jalik
http://uragan.if.ua/
if-fan
ти тоді хто???...баран!!!
Power
цікаво хто цей ураганний винищувач відео?
videoman1985
К сожалению, Ураган после игры быстро удалил это видео, и теперь выкачать его не представляется возможным.
celenia_gri
жаль, но выдаёт ошибку, что файл не найден.... не могли бы Вы перезалить его? спасибо!
ялен
Хороша команда в ЛТК, але їм не вистачає двох-трьох досвідчених виконавців, та і воротар в кінці грубо помилився.
minalex60
ЛТК - лохи
Power
Слів нема , тай голосу в принципі тоже. Ураган може!!!
videoman1985
2 тайм запись здесь http://www.ustream.tv/recorded/28920787
celenia_gri
Может кто-то записал игру? Поделитесь пожалуйста
vadek81
Да. Матч супер.
Timur27
Вот это был матч! Ураган отыгрался с 1-4. Капец! А в итоге выиграли 5-4. Концовка улёт просто! Молодци!