Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 26 января 2013, 16:39
4346
9

Энергия – Енакиевец – 4:3 + ВИДЕО

Чемпіонський другий тайм від команди Миколи Сича

| Обновлено 26 января 2013, 16:39
4346
9
Энергия – Енакиевец – 4:3 + ВИДЕО

Матч у Львові команди розпочали доволі обережно. Йти в атаку, при цьому розкриваючи власні тили, не хотів ніхто. У дебюті гри кожна з команд боялася пропустити, а відтак і моментів було не так вже й багато. Гра йшла до першої помилки когось із суперників. Коли не забив Волянюк (Михайло пробив у стійку) забити «Єнакієвцю» допоміг Рогачов. Євген загубив м’яч на власній частині майданчика, а Замятін без перешкод пробив в дев’ятку воріт Лисенка. Мінімальна перевага гостей швидко подвоїлася. Ромаріо, вийшовши на побачення з Лисенком, віддав зрячу передачу на Волянюка, який в дотик переправив м’яч у сітку.

На «сніг серед ясного неба» головний тренер «Енергії» Микола Сич відреагував миттєво, взявши тайм-аут. Господарям майданчика потрібно було перебудовуватися. Рахунок на табло та гра «Енергії» в позиційній атаці бажала бути кращою. До завершення першого тайму господарям вдалася лише одна результативна атака. Після затяжної атаки галичан м’яч відлетів до Струка, який без роздумів пробив під Мельником – 1:2. На більше обидві команди у першому таймі не вистачило. При рівній грі на гол більше забили донеччани.

Невідомо, які слова у перерві сказав своїм підопічним Микола Сич, але у другому таймі глядачі, яких, до слова, у «Галичині» зібралося майже увесь зал, побачили дві різні команди. Чи то «енергетики» зіграли настільки потужно, чи то «Єнакієвець» здав, сказати важко. Утім, факт є факт – «енергетики» повністю переграли свого суперника і не залишили йому жодних шансів на перемогу.

Гольові моменти біля воріт Мельника посипалися одразу з початком другого тайму. До тридцятої хвилини матчу на майданчику грала лише одна команда – «Енергія». Хтозна який би був рахунок, як би не впевнена гра воротаря Андрія Мельника. Мабуть, немає жодного сенсу описувати хто звідки бив і куди влучав. Мельник у другому таймі спіймав кураж, і, як мінімум, 8-10 разів рятував свою команду від неминучого голу.

Попри чудову гру Мельника, масовані атаки чемпіона України таки увінчалися успіхом на початку другого тайму. Чепорнюк замкнув передачу Макаєва і підняв зі своїх місць вболівальників – 2:2. При нічийному рахунку команда Миколи Сича марнувала момент за моментом. Як виявилося згодом, до пори до часу. Ті, хто без зупинок атакували, таки довели кілька своїх моментів до радісного завершення. Дмитро Бондар, обробивши м’яч, пробив Мельника метрів із семи. При рахунку 3:2 команді Олега Солодовника і надалі нічого не вдавалося. «Енергетики» пресингом «душили» суперника і залишали без м’яча. Остаточно поховати гостей міг Якунін, однак Сергій при мінімальній перевазі своєї команди, пробив у стійку після рейду та передачі Павленка. Коли не забив Якунін з простої ситуації, забив Макаєв зі складнішої – після передачі Бондаря з ауту. Рятувати гру з п’ятим польовим гравцем «Єнакієвець» пішов за 2:31 до завершення матчу. Єдине, що вдалося команді Олега Солодовника, втретє пробити Владислава Лисенка на останній хвилині матчу. Після другого голу Валерія Замятіна у грі не забивав більше ніхто.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия (Львов)» - «Енакиевец (Енакиево)» - 4:3
 Степан Струк, 13, Сергей Чепорнюк, 23, Дмитрий Бондарь, 33, Ильдар Макаев, 36 - Валерий Замятин, 11, Михаил Волянюк, 13, Валерий Замятин, 40

«Энергия (Львов)»: Владислав Лысенко - Максим Павленко, Сергей Якунин, Степан Струк, Денис Овсянников - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Сергей Коваль - Валерий Легчанов, Павел Пичкуров,  Сергей Чепорнюк
«Енакиевец (Енакиево)»: Андрей Мельник - Валерий Замятин, Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко, Евгений Юнаков - Бетиньо, Бруно Мело,  Михаил Волянюк, Ромарио - Александр Хурсов, Анатолий Доманский, Тиагу
 
 
ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ
 
Sport.ua

Видеообзор сайта www.energia.lviv.ua

События матча

40’
ГОЛ !
Гол забил Валерий Замятин(Енакиевец (Енакиево)). С 10-ти метров между ног Лысенко отправил мяч игрок "Енакиевца".
36’
ГОЛ !
Гол забил Ильдар Макаев(Энергия (Львов)). Макаев в шпагате замкнул прострел Бондаря с углового.
33’
ГОЛ !
Гол сектора забил Дмитрий Бондарь(Энергия (Львов)). После передачи Макаева Бондарь бил метров с 7-ми, Мельник отбил мяч в ворота...
23’
ГОЛ !
Гол забил Сергей Чепорнюк(Энергия (Львов)). Макаев отдал на Чепорнюка, а тот отправил мяч в ворота. Мельник на этот раз выручить свою команду не смог.
13’
ГОЛ !
Гол забил Степан Струк(Энергия (Львов)). После серии рикшетов мяч отскочил к Струку, который пальнул низом с 7-ми метров - без шансов для голкипера.
13’
ГОЛ !
Гол забил Михаил Волянюк(Енакиевец (Енакиево)). Ромарио вышел на ворота Лысенко по левому флангу, вытянул на себя вратаря, а затем отдал мяч на центр набегавшему Волянюку, который одним касанием отправил круглого в пустые ворота.
11’
ГОЛ !
Гол забил Валерий Замятин(Енакиевец (Енакиево)). Рогачев завозился с мячом, Замятин обокрал его, вышел на ворота и, не сближаясь с вратарем, отправил мяч в верхний угол ворот.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
krotenok
давайте уже играть серьезно. здесь ведь вам не Грузия.
trancelife
посмотрел 2 раза видеоотчет - теперь такого же мнения
pasgol2012
Потому что "Енакиевец" сдавал игру.
van_van_van
ЛЬВІВЯНИ НАЙСИЛЬНІШІ!!!
keegan
Петрович, и это с этими новыми игроками ты хотел чемпионом стать? И почему Нестера посадили на лавку, он же один из лучших в команде? Вопросов больше чем ответов...
trancelife
бразилы Еначки похоже вообще одолжение делают, выходя на поле.
100%
f-play
Спасибо Мельнику, что не 10:3.
keegan
Еначка 2 тайм не играла совсем, такое ощущение, что сдавала матч, а этим бразилам только на первенство Хацапетовки играть, второй матч никакущие, таких деревянных бразильцев еще не видел, вопрос - зачем они?
trancelife
давно такой слабой Еначки, как во 2 тайме, я не видел. счет явно не по игре. должно было быть больше.