Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 октября 2012, 16:46
1366
1

ОВОНИКОКО: «Демьяненко посоветовал поймать кураж»

Автор важного мяча в ворота «Арсенала» поделился эмоциями от встречи с «канонирами»

| Обновлено 27 октября 2012, 16:46
1366
1
ОВОНИКОКО: «Демьяненко посоветовал поймать кураж»

Новачок «Волині» вдруге забиває дуже важливий гол. Овонікоко знову, як і в кубковому поєдинку в Черкасах проти «Славутича», зрівнює рахунок у матчі на останніх хвилинах.  Йомі поступово входить у кращі фізичні кондиції (навесні він травмувався граючи за грузинський «Зестафоні») та отримує довіру від тренерів. У матчі із «Арсеналом» Абайомі вийшов на другий тайм замість Даніеля Суботича і на останніх хвилинах матчу зрівняв рахунок. Клубна прес-служба запитала нігерійця із грузинським паспортом про перипетії поєдинку.

- Йомі, не здавалося, що перебував в офсайді, коли пробивав по воротам Боровика?
- У той момент ні на що не зважав – просто йшов на подачу Сімініна. Ось ви зараз мені показуєте повтор і бачимо, що захисник зовсім на трішки, але затримався.

- У першому таймі «Волинь» прагнула атакувати, але більше небезпечних моментів ви створили у другій половині. Чому так сталося?
- Може, через те, що обидві команди почали більше відкриватися, з’являлися вільні зони, а для нападників це вигідно. Гра стала більш динамічнішою, пришвидшилася. Я ще мав два моменти, але одного разу не влучив по м`ячу, коли хотів в дотик пробити, а в самому кінці гри не вистачило кількох сантиметрів, щоб бути першим на м’ячі і проштовхнути його у ворота.

- Ти увійшов в гру після перерви. Особливі настанови отримував?
- Такі ж слова, які у попередньому домашньому матчі із донецьким «Металургом»: робити найкраще те, що вмію, а ще – упіймати кураж, відчути гру, працювати із м’ячем активно відкриватися, пресингувати суперника на його половині.

ФК Волинь

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
qaz2008r
Піде сьогодні накуриться , буде ловити кураж)))))))))))