Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 15 октября 2012, 13:10
4583
2

Спортлидер+ - Ураган - 2:3 + ВИДЕО

Кому ще потрібні очки?

| Обновлено 15 октября 2012, 13:10
4583
2
Спортлидер+ - Ураган - 2:3 + ВИДЕО

Двічі виходив вперед у рахунку хмельницький «Спортлідер+» у грі із івано-франківським «Ураганом», але розжитися бодай нічиєю не зумів. Хмельничани знову випустили перемогу з власних рук, і залишаються єдиною командою у Екстра-лізі, яка не здобула жодного очка.

Суперники за силою біли рівними, але ані власний майданчик, ані вболівальники не допомогли господарям поля відсвяткувати перемогу. «Спортлідер+» у повній бойовій готовності підійшов до матчу із «Ураганом», окрім голкіпера Віталія Воронкова, з яким керівництво клубу вирішило розстатися. Навіть Віктор Цой вийшов у стартовій п’ятірці. Проте, все ж таки, чогось не вистачає команді з Хмельницького аби нарешті потішити своїх ультрас, котрі кожного матчу заповнюють спортивний комплекс Хмельницького національного університету.

До речі, саме Віктор Цой «розмочив» нулі на табло. Третьому номеру «Спортлідера+» вдався потужний удар сходу після пасу Дмитра Калукова. Надалі подоляни намагалися подвоїти перевагу, проте складалося враження, що хмельничани більше боялися пропустити, аніж забити гол. Тому і грали із оглядкою на «тили».

А ось «Ураган» навпаки пішов вперед, змусивши голкіпера господарів поля не раз виручати свою команду. Надзвичайно важкі удари тягнув Євгеній Кіндяков від Євгена Валенка, Максима Павлюка, Петра Шотурми. А після пострілу Романа Кордоби страж воріт «Спортлідера+» відбив м’яча у стійку, звідки той відлетів у поле.

Але, як кажуть, гол назрівав. За хвилину до перерви Павел Будняк у падінні переправив «смугастого» у сітку воріт хмельничан – 1:1.

На старті другої половини поєдинку суперники в основному били «по горобцях». Проте на 27-й та 28-й хвилинах гості втратили реальні нагоди вийти вперед. Спочатку Євген Валенко з близької відстані пробив у голкіпера, а згодом після удару Максима Павлюка з лінії воріт м’яча виніс інший Максим – Івонко.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Цю футбольну істину на 28-й хвилині втілив у життя Ярослав Заворотний, який зі штрафного поцілив точнісінько у нижній кут воріт. Недовго «спортлідерці» вели у рахунку – за чотири хвилини Павел Будняк оформив дубль, також поціливши у нижній кут воріт. А на 35-ій хвилині «в притирку» зі стійкою пробив Тарас Королишин – 2:3.

Навіть заміна воротаря на п’ятого польового гравця не допомогла господарям поля вирвати бодай нічию. Фінальний свисток зафіксував перемогу івано-франківського «Урагану» із рахунком 2:3.

У першому колі хмельничанам залишилося зіграти лише із львівською «Енергією» на виїзді. На щастя, цей матч відбудеться аж 24 листопада, а тому у «Спортлідера+» ще є достатньо часу аби змістовно підготуватися до зустрічі з одним із грандів українського футзалу.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Ураган» (И.-Франковск) - 2:3

Виктор Цой, 7, Ярослав Заворотный, 28 - Павел Будняк, 19, 32, Тарас Королишин, 35

«Спортлидер+» (Хмельницкий): Евгений Киндяков - Андрей Ткачук, Дмитрий Калуков, Андрей Засенко, Виктор Цой - Алексей Фетько, Владимир Сондак, Дмитрий Михайленко, Максим Ивонко, Максим Коробка, Олег Чеботарев, Юрий Карбовский, Ярослав Заворотный
«Ураган» (И.-Франковск): Кирилл Ципун - Максим Павлюк, Павел Будняк, Петр Шотурма, Евгений Валенко - Александр Маржановский, Игорь Корсун, Максим Аветисян, Роман Киндратив, Роман Кордоба, Сергей Крыкун, Тарас Королишин, Тарас Шурак

Дмитрий Калуков, 17. - Максим Павлюк, 28.

Арбитры: Игорь Якимишин (Львов), Андрей Лютый (Львов)

Удары (в створ): 14 (7) - 19 (11)

СПОРТЛИДЕР+ - УРАГАН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Видеообзор сайта www.sportlider.km.ua

События матча

35’
ГОЛ !
После передачи Будняка Тарас Королишин(Ураган (И.-Франковск)) пробил точно в угол.
32’
ГОЛ !
Павел Будняк(Ураган (И.-Франковск)) точно пробил в нижний угол ворот - Киндяков зацепил мяч, но тот все же залетел в сетку.
28’
ГОЛ !
Ярослав Заворотный(Спортлидер+ (Хмельницкий)) со штрафного пробил точно в нижний угол ворот.
19’
ГОЛ !
После передачи Павлюка Павел Будняк(Ураган (И.-Франковск)) в падении справа точно пробил в дальний угол.
7’
ГОЛ !
После передачи Калукова Виктор Цой(Спортлидер+ (Хмельницкий)) в касание переправил мяч в сетку.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Юрий ВЕРНИДУБ: «Лунин наработал на новый контракт в Реале»
Футбол | 20 апреля 2024, 09:00 8
Юрий ВЕРНИДУБ: «Лунин наработал на новый контракт в Реале»

Главный тренер «Кривбасса» оценил успехи голкипера сборной Украины

ВИДЕО. Как звездные партнеры поздравляли Лунина после безумного матча в ЛЧ
Футбол | 20 апреля 2024, 00:01 1
ВИДЕО. Как звездные партнеры поздравляли Лунина после безумного матча в ЛЧ

Украинский вратарь помог «галактикос» выйти в полуфинал

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил