Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 02 октября 2012, 12:00
4301
0

Кардинал-Ровно - Енакиевец - 2:3 + ВИДЕО

Стовідсотковий результат «Єнакієвця»

| Обновлено 02 октября 2012, 12:00
4301
0
Кардинал-Ровно - Енакиевец - 2:3 + ВИДЕО

Третя поспіль домашня гра «Кардинал-Рівне» розпочалася без розвідки. М’яч в центрі майданчика майже не затримувався. Сергій Піддубний двічі перевірив реакцію Мельника, на що гості відповіли ударами повз ворота Хурсова і Нестерука. Не змінився хід поєдинку і з появою на майданчику других четвірок, щоправда, до гостроти поблизу воріт не доходило. А ось повторний вихід перших четвірок зірвав на ноги рівненських вболівальників, які, незважаючи на робочий день та ранній час початку матчу (12:30), прийшли підтримати свою команду.

Спочатку Андрій Чернієнко на 7-й хвилині пробив зліва повз ворота. А вже за хвилину Сергій Піддубний вкотре продемонстрував, що є ще порох у порохівницях тридцятишестирічного ветерана. Граючий тренер рівнян підхопив м’яч на половині суперника, вийшов правим флангом на побачення з Мельником, технічно розібрався з ним і відправив м’яч у порожні ворота – 1:0.

Здобувши перевагу в один м’яч, господарі віддали ініціативу супернику, сподіваючись підловити суперника на контратаках. Проте гравці «Єнакієвця», користуючись наданою нагодою, раз по раз обстрілювали ворота Івана Гурка, а ось шансу на відповідь рівнянам не надавали. Євген Юнаков – повз дальню стійку, дальній удар Скорого – надто не влучно, Тіагу – в захисника, Сільченко зі штрафного – Гурко переводить м’яч на кутовий. І така пристрілка, в кінці кінців, таки приносить успіх. На 12-й хвилині Тіагу в центрі майданчика накрутив кількох молодих захисників «кардиналівців» і вивіреною передачею знайшов на правій стійці Скорого, Віталію нічого не залишилось, як переправити м’яч у ближній кут – 1:1.

Встановивши статус-кво, гості продовжили тиснути на ворота МФК «Кардинал-Рівне». Сплеск активності рівнян припав на 15-ту хвилину, коли реакцію Мельника перевірили Бондар і двічі поспіль Чернієнко. Чудову нагоду не використав останній. Перший удар Андрія голкіпер не без проблем перевів на кутовий, а згодом із п’ятачка «кардиналівець» примудрився перекинути м’яч через поперечину.

Проте це лише підхльоснуло «Єнакієвець», і знову гра перемістилася на половину МФК «Кардинал-Рівне». І якщо удари Волянюка і Хурсова не відзначилися влучністю, то Нестерук спочатку пристрілявся до воріт, а за хвилину до закінчення першого тайму добряче приклався до м’яча, який за мить затріпотів у лівому від Івана Гурка куті воріт – 1:2.

До перерви гості ще двічі пробивали по воротам «кардиналівців». Спочатку м’яч після удару Доманського просвистів в метрі від дальньої правої стійки, а згодом він же діагоналлю знайшов Волянюка, удар якого парирував Гурко. Підводячи риску під першим таймом, потрібно зазначити, що рівняни, хоча і виглядали краще, ніж у першому таймі попереднього матчу, але помітно поступалися гравцям «Єнакієвця», які доволі часто загрожували воротам Івана Гурка, і лише неточність при виконанні заключного удару не дозволяла їм піти на перерву з більш суттєвою перевагою.

Проте, знаючи МФК «Кардинал-Рівне», один гол переваги ще не давав суперникам спокійного життя після відпочинку. Адже традиційно рівняни другий тайм проводять більш гостро. Ось і в попередньому матчі, поступаючись з різницею в два м’ячі, вони не лише зрівняли рахунок, а й вирвали перемогу. Але новачок Екстра-ліги і її старожил – це не одне й теж. І якщо в матчі з хмельничанами вдалося врятувати гру, то «Єнакієвець» не дозволив собі такої розкоші, як втрата очок.

Як і в попередній зустрічі, після перерви в воротах МФК «Кардинал-Рівне» Івана Гурка замінив Віталій Дєнюжкін. Очікувалося, що господарі одразу візьмуться за справу та намагатимуться переломити хід поєдинку і зрівняти рахунок. Але в дебюті тайму особливих загострень поблизу воріт обох команд не виникало, гра зводилася до позиційної боротьби. На фоні цього досить несподіваним вийшов гол у ворота Віталія Дєнюжкіна. Обрізка рівнян в центрі майданчика, Михайло Волянюк, вигравши силову боротьбу, правим флангом увірвався у володіння господарів, наблизився до лінії штрафного майданчика і хльостким ударом відправив м’яч у дальній лівий кут – 1:3.

Збільшивши перевагу, гравці «Єнакієвця» дозволили супернику випустити пару. Дальній удар Танського – вище воріт. Піддубний спочатку пробив повз стійку, а згодом двічі його удари парирував Мельник. Сплеск активності рівнян завершив неточним дальнім ударом Бондар. Кілька хвилин на майданчику затишшя, боротьба в основному велася в центрі майданчика і до ударів по воротам справа не доходила.

Перевівши дух в середині тайму, гості знову активізувалися, але ні Нестерук, ні Волянюк у ствір воріт не влучили – в обох випадках м’яч пролітав повз стійки воріт Дєнюжкіна. Час спливав, а на табло світилися невтішні для господарів цифри – 1:3. Причому не рівняни диктували свої умови, а навпаки – гравці «Єнакієвця» виглядали переконливіше. Небезпечно пробивав по воротам Валерій Зам’ятін – Віталій Дєнюжкін не без труднощів врятував ворота від голу.

Чим менше залишається часу, тим активнішими ставали «кардиналівці». Починаючи з 35-ої хвилини господарі надовго притисли гостей до власних воріт. Знову свою майстерність продемонстрував Сергій Піддубний. Нев’янучий ветеран майже в центрі майданчика відібрав м’яч у Скорого, пройшов правим флангом до лінії штрафної і пробив у ближній кут. Андрій Мельник своєчасно зреагував на удар і перевів м’яч на кутовий. На 37-й хвилині Зам’ятін прорвався на половину майданчика суперника, але пробив вище воріт.

Реакція тренерського штабу МФК «Кардинал-Рівне» миттєва – тайм-аут. Після чого, за 3 хвилини 45 секунд до закінчення гри, був введений у бій п’ятий польовий. Замість Дєнюжкіна на майданчику з’явився Танський, який разом із першою четвіркою рівнян подовгу розігрував м’яч до вірного. Протягом першої хвилини завершальні удари зліва наносив Маринюк, але м’яч то від голкіпера, то від захисників вилітав на кутовий.

Нарешті, за 1 хвилину і 54 секунди до закінчення гри, на радість місцевих вболівальників, «кардиналівцям» таки вдається знайти шпарину. Піддубний з центру віддав правіше на Бондаря, той далі у воротарський, куди своєчасно увірвався Чернієнко. Удар Андрія в ближній правий кут і м’яч між голкіпером і стійкою влетів у ворота – 2:3.

Щоб збити темп і заспокоїти своїх підопічних Олег Солодовник одразу взяв хвилинну перерву. Попереду були майже дві хвилини, рівняни на куражі, тому пауза в даному випадку не зайва.

Затримати у себе м’яч гостям не вдавалося, і п’ятеро кардиналівців знову катали м’яч на половині суперника. Дальній постріл Бондаря в карколомному стрибку парирував Мельник. У відповідь гострий випад лівим флангом Віталія Нестерука ледь не завершився взяттям воріт. Після його удару м’яч лизнув дальню праву стійку і залишив межі поля. На завершення черговий розіграш м’яча рівнянами – і за кілька секунд до фінального свистка Андрій Чернієнко пробив в ближній кут, але на цей раз м’яч влучив із зовні в бічну сітку.

Волянюк сильним ударом ввів м’яч в гру – і фінальна сирена сповістила про першу в сезоні поразку МФК «Кардинал-Рівне» і другу поспіль виїзну перемогу «Єнакієвця», який залишається єдиною командою Екстра-ліги, яка ще не зазнала очкових втрат.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Енакиевец» (Енакиево) - 2:3

Сергей Поддубный, 8, Андрей Черниенко, 39 - Виталий Скорый, 12, Виталий Нестерук, 19, Михаил Волянюк, 24

«Кардинал-Ровно» (Ровно): Иван Гурко (Виталий Денюжкин, 21), Марьян Маринюк, Сергей Поддубный, Андрей Черниенко, Александр Бондарь - Дмитрий Сытник, Юрий Когут, Андрей Паршиков, Виталий Танский - Александр Вершинин, Артем Фаренюк, Владимир Кручок, Александр Басич
«Енакиевец» (Енакиево): Андрей Мельник, Евгений Юнаков, Валерий Замятин, Виталий Нестерук, Александр Хурсов - Виталий Скорый, Дмитрий Сильченко, Михаил Волянюк, Тиагу - Анатолий Доманский, Артем Золотухин

Александр Бондарь, 14.

Удары (в створ): 23 (14) - 27 (12)

КАРДИНАЛ-РОВНО - ЕНАКИЕВЕЦ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Sport.ua

Відео – інформаційного партнера МФК «Кардинал-Рівне», телеканала «РТБ»

События матча

39’
ГОЛ !
Атака хозяев продолжилась и после передачи Бондаря Андрей Черниенко(Кардинал-Ровно (Ровно)) отправил мяч в сетку.
24’
ГОЛ !
Михаил Волянюк(Енакиевец (Енакиево)) с линии вратарской точно пробил в дальний угол.
19’
ГОЛ !
Виталий Нестерук(Енакиевец (Енакиево)) метров с 8-ми точно пробил в правый от себя угол ворот.
12’
ГОЛ !
После передачи с левого фланга от Тиагу Виталий Скорый(Енакиевец (Енакиево)) замкнул дальнюю штангу.
8’
ГОЛ !
Сергей Поддубный(Кардинал-Ровно (Ровно)) справа ворвался в штрафную, обыграл голкипера и нанес точный удар.
Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины
Футбол | 27 марта 2024, 14:11 17
«Не понимаю, как он оказался в сборной». Ващук раскритиковал игрока Украины

Бывший защитник сборной Украины не считает, что Таловеров соответствует уровню национальной команды

Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины
Футбол | 28 марта 2024, 09:32 5
Назван инициатор «травм» Ракицкого перед спаррингами сборной Украины

Журналист Виктор Вацко вспомнил кейс из карьеры защитника «Шахтера»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.