Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 июля 2012, 08:51
6443
26

Карпаты подписали игрока сборной Боснии и Герцеговины

Семир Штилич пополнил ряды львовского клуба

| Обновлено 24 июля 2012, 08:51
6443
26
Карпаты подписали игрока сборной Боснии и Герцеговины

Гравець національної збірної Боснії та Герцеговини та екс-футболіст познанського «Леха» Семір Штіліч підписав з «Карпатами» чотирирічний контракт. У львівському клубі центральний півзахисник атакувального плану виступатиме під 22-им номером.

ДОВІДКА

Семір ШТІЛІЧ

 Народився 8 жовтня 1987 року в Сараєво. Гравець збірної Боснії та Герцеговини, атакувальний півзахисник. Кар’єру гравця почав у місцевому «Железнічарі», де виступав протягом чотирьох років (2004-2008).

 Після закінчення угоди на гравця претендувало чимало європейських клубів, зокрема лондонський «Арсенал» та загребське «Динамо», однак він обрав польський «Лех» з Познаня. З перших матчів Штіліч почав забивати голи у ворота суперників і став ключовим гравцем команди.

 У грудні 2008 року отримав звання «Іноземець року» в авторитетному польському виданні Pilka Nozna. У першому ж сезоні Семір став володарем Кубка Польщі та національної «бронзи». У наступному сезоні Штіліч перемагає у матчі за Суперкубок Польщі, а ще через рік здобуває польське «золото». 6 серпня 2009 року Семір дебютував у Національній команді Боснії та Герцеговини у матчі проти збірної Ірану.

КЛУБНА КАР’ЄРА:
 • 2005 – 2008 «Железнічар» (Сараєво, Боснія і Герцеговина) – 48 матчів, 17 голів
 • 2008 – 2012 «Лех» (Познань, Польща) – 106 матчів, 18 голів, 44 гольові передачі

МАТЧІ У ЗБІРНІЙ:
 • 2007 – 2008 Боснія та Герцеговина U-21 – 7 матчів, 1 гол
 • 2007 Боснія та Герцеговина Олімпійська – 1 матч
 • 2008 – Національна збірна Боснії та Герцеговини – 7 матчів

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LyubkoLviv
Звичайно, що заробив. А ти бачиш в цьому якийсь негатив?
Лёня Слончик
Вы блин Максимова подписывайте быстрее, покуда еще не в полной жопе!!!
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LyubkoLviv
Хлопці, не займайтесь фігнею. Авелара ніхто не скидував, він з самого початку казав, що Карпати для нього - трамплін в сильніший чемпіонат. Доречі, з професійної точки зору дуже поважаю його, викладався, не халявив, не втікав нікуди, просто має хорошого агента.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JazoV
Авєлара для чого скидував?!Сенс продажі потужного гравця?!
JazoV
Справа не в Українцях.Справа у внутрішніх підводних течіях.До того теж в своїй більшості грали українці.І результат був іншим.
oleh123mma
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
myroslavmail
В матчі з Іллічівцем в основному українці грали... і що?
JazoV
Не знаю про яку ознаку готовності йдеться?!Коли команда не видає жодних ознак життя.Є намагання окремих гравців.Алеж це мізер.Погодьтеся.
Карпати Forever!
Хто не знає що за гравець, прошу не триндіти. Лідер Леха, впевнений що про його втрату шкодують в клубі, регулярно викликається в збірну, хоча й не є основним гравцем в ній. Останнім часом цим гравцем цікавилося чимало клубів, Дніпро, разом з ще декількома гравцями Лєха. Гравець грав за Лез коли ті грали з Дніпром, вийшли з важкої групи де були Ман Сіті і Юве. До речі, зараз він самий дррогий гравець Карпат за оцінкою трансфермаркету - 2.5 мільйона. Лукас, Худобяк і Гладкий всього півтора мільйона.
Мені цікаво хто займається трасферами враховуючи що Карпати без тренера. Напевно як і у ДК Михайличенко - Йовічевіч, оскільки пішов Ерік він вирішив купити ще одногокреативного півзахисника щоб покращити атаку, а не самого нападника яких достатнь. Мартинюк фланговий гравець, Кополовець, Зеньов, Лукас, гладкий, Ксьян, Михальов - а ви ще форвард. Ще б нормального центрального бека і тренера - команда готова.
neteka
А тренер не нужен? Игроков будет руководство ставить на матчи? Вбейте в голову Дыминскому, что сначала нужно взять тренера и чтобы он уже брал игроков под свое видение игры. Он видать не раздупляется.
Serty1984
Треба було їх у першу лігу ще минулого чемпіонату відправити!
Ostap-LV
ну удачі в карпатах, будемо надіятись що все буде добре
alwel-73
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
на жаль, черги, з бажаючих це зробити олігархів, не видно... і навряд чи, в найближчому майбутньому, з'явиться...
conquistador
"бред" - це твоє існування в цьому світі...
Farmaceft
на гравця претендувало чимало європейських клубів, зокрема лондонський «Арсенал» та загребське «Динамо», однак він обрав польський «Лех» з Познаня.....У грудні 2008 року отримав звання «Іноземець року» в авторитетному польському виданні Pilka Nozna))))))))Я Львівянин,але то шо з Карпатами робиться-це важко передати без нецерзунщини.Подивившись перших два матча,в мене шок і важко співставити,шо ця команда 2 роки тому на рівні грала з Борусією,як таке могло статись-дякувати треба Димінському.Шкода,але якшо непоміняється власник,то нам бачити першу лігу.А клуб має традиції і кубок,медалі бронзові,відносно учасників ЧУ то ше досить титулований клуб.Може хтось з олігархів захоче купити Карпати і вивисти на рівень хочаб Металіста з Дніпром
pro-dotezzzzz
это видимо чтобы теперь Говерле 1-5 проигрывать