Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 22 июня 2012, 15:01
1383
0

Василий РАЦ: «Чехам не хватало Росицки»

Известный специалист прокомментировал результат первого четвертьфинала Евро-2012

| Обновлено 22 июня 2012, 15:01
1383
0
Василий РАЦ: «Чехам не хватало Росицки»
Василий Рац

Збірна Португалії стала першим півфіналістом Євро-2012, обігравши команду Чехії з рахунком 1:0. Для Gazeta.ua поєдинок прокоментував екс-півзахисник київського «Динамо» і збірної СРСР Василь Рац.

- Португальці зобов'язані були проходити до півфіналу, враховуючи те, як вони грали з Голландією. Команда добре виглядала фізично, і в тій грі, і в цій. Чехи, особливо в першому таймі показали себе дуже дисциплінованим колективом, зробили висновки після поразки від Росії і не летіли вперед, позбавивши тим самим португальців простору. Тому у Роналду, і у Нані в першому таймі було мало шансів. Що стосується другого, то чехи трохи підсіли. Крім того, команді явно не вистачало Росіцкі - гравця, здатного повести за собою партнерів. Португальці навпаки додали.

- Чехи на цьому Євро стрибнули вище голови?
- Вважаю, що так. Адже особливо яскравих особистостей там немає. Але ресурс у колективу серйозний і до відбору на ЧС-2014 ми побачимо зовсім іншу команду.

- Португалія до півфіналу здатна додати?
- Думаю, так. Потенціал є, Роналду відчув гру, а перемога над чехами - ще й великий моральний поштовх.

- Роналду, навколо якого фактично будується гра португальців, в півфіналі напевно будуть щільно опікати. Чи не розладнається в такому випадку гра команди в атаці?
- Якщо потраплять на іспанців - а я думаю, що так воно і буде - то Роналду знає всіх гравців, з якими доводиться перетинатися в чемпіонаті Іспанії, це має йому допомогти зорієнтуватися по ходу гри. Головне - щоб він був в оптимальних кондиціях. Крім того, сама команда Португалії зараз перебуває в пристойній формі. Навіть не пам'ятаю, коли востаннє вони виглядали так добре.

Євген САВЧУК
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.