Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5422
19

«Барриос был очень близок к переходу в Динамо»

Киевское «Динамо» может потерять Бетао, в услугах которого заинтересовано бразильский клуб

Агент ФІФА Михайло Гулордава в інтерв'ю телеканалу «Футбол» розповів, що форвард дортмундської Боруссії Лукас Барріос був дуже близький до переходу в київське Динамо, а також розкрив деталі трансферу Факундо Бертольйо в Греміо і підтвердив зацікавленість бразильського клубу в послугах Бетао.

- Я представляю компанію, яка була уповноважена нашими партнерами вести перемовини щодо трансферу Лукаса Баріоса з київським Динамо.

- Український клуб серйозно претендував на цього гравця?
- Ми були дуже близькі до досягнення домовленості з київським клубом. Ми дійшли згоди по всім основоположним моментам, але, на жаль, на даному етапі перемовини були призупинені, оскільки не було знайдено взаєморозуміння в чисто технічних моментах. Але на цьому крапка не поставлена. Я думаю, що незабаром ми повернемося до обговорення цього питання з керівництвом київського Динамо.

- Тобто ви хочете сказати, що форвард калібру Лукаса Барріоса, який два роки поспіль ставав кращим бомбардиром дортмундської Боруссії, який грав на мундіалі, серйозно розглядає варіант переїзду до України?
- Так. Динамо є серйозним брендом. Цей клуб знають в Європі. Це неправильно, що зіркові футболісти відмовляються переходити в такі серйозні клуби, як Динамо Київ та Шахтар Донецьк.

- В останній день трансферного вікна Барріос був близький до переходу в Фулгем. Німецька преса писала, що футболіст вимагав від англійського клубу щорічну заробітну платню у розмірі 2,5 млн євро. Фулгем не зміг задовільнити фінансові вимоги гравця. Як ви думаєте, чи готове Динамо платити таку високу заробітну платню?
- В Україні є футболісти, які отримують більше, ніж Лукас Барріос. З фінансової точки зору цей трансфер реальний. Можливо, найближчим часом цей трансфер все-таки відбудеться. Я думаю, що з нашою допомогою футболіст знайде взаєморозуміння з керівництвом Динамо.

- В минулому році з'явилась інформація, що Барріос може перейти в Дніпро. Як ви думаєте, чи може інший український клуб скласти конкуренцію Динамо в боротьбі за Барріоса?
- Я не думаю, що на даний момент у Дніпра є шанси підписати Барріоса. Нинішня ситуація в Дніпрі не сприяє приїзду в дніпропетровський клуб такого гравця, як Лукас Барріос.

- Тобто питання в іміджі клубу. Барріоса цікавить Ліга чемпіонів...
- Саме так.

- Ваше агенство також займалося перемовинами щодо переходу Факундо Бертольйо в Греміо. Скажіть, яка була причина переїзду аргентинця до Бразилії?
- Наше агенство хоче висловити подяку президенту Динамо Ігореві Михайловичу Суркісу, а також всьому керівництву Динамо, тренерському штабу - вони зробили все, щоб цей перехід відбувся. Незважаючи на особисті симпатії Ігоря Михайловича, він сказав, що він не може вказувати тренеру кому, де і як грати. Сам Бертольйо дуже хотів грати. Це було головною причиню переходу. Він був щасливий в Києві, але молодому футболісту хотілося грати і саме тому він перейшов до складу Греміо.

- За два роки аргентинець зіграв за Динамо лише чотири матчі. Які перспективи в нього в Греміо? Чи є вірогідність, що він повернеться до Києва влітку?
- Виконавчий директор Греміо і головний тренер бразильської команди дуже просили нас і нашого партнера Пабло Цейхаса організувати цей трансфер, тому що немає сумнівів в тому, що він готовий показати той футбол, який від нього очікували побачити в Динамо. Я не думаю, що Факундо повернеться до України, адже він налаштований закріпитися в Греміо.

- Це правда, що Греміо також зацікавлене в послугах іншого футболіста Динамо - Бетао?
- Так. Керівництво бразильського клубу попросило нас уточнити, які можуть бути варіанти щодо переходу Бетао. На даний момент, ми не готові відповісти на це питання, оскільки український клуб не готовий відпустити захисника в Греміо. Крім того, ми не знаємо наскільки серйозно Греміо цікавиться ним, адже просто так київське Динамо нікого відпускати не збирається.

- Сам Бетао зацікавлений в поверненні на батьківщину?
- Кожному футболісту потрібна ігрова практика. Зараз він гравець основного складу, але він знає про інтерес Греміо і розглядає всі можливі варіанти.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Шуба Мирчи Луческу
Горстка обиженных украинских жлобов не верит агенту ФИФА??? Ну что могу сказать.... Это проблема только вышеназванных жлобов
andriy m7
Дорого, але якщо перейде ,це буде накшталт Калініча в Дніпрі. Раз в житті Суркісу можна буде заплатити гарні гроші за гарного гравця, який буде забивати не лише2-ій частині турнірної таблиці, а і сильним клубам!
funnyFAN
дело может быть в разных факторах, может ему з.п мало платят и повышать не собираются вот и ищет новый клуб. А может еще быть конфликт или в последнее время в основную обойму не попадает
funnyFAN
я фан металла)) милевский не моя))
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
slavun20091
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Санек (Дзержина)
- Тобто питання в іміджі клубу. Барріоса цікавить Ліга чемпіонів...
- Саме так.
---------------
в том то и вся соль - ведь Динамо уже достаточно давно там не выступало и я сомневаюсь, что Барриос помнит этот клуб за былые заслуги
хотя участие в ЛЧ может быть для наших клубов бонусом еще и в летнее трансферное окно
Shakhtar The Best Fan
Проблема в том что Боруссия Дортмунд и есть лучше чем Динамо. Команда играет в Германии, борется за ЧМ. Лучшие болельщики Германии, стадион. Это тоже самое если ваш Милевский перешел бы в Александрию. Он 100 пудово останеться в Германии или перейдет в том чемпионат Англию, Испанию.
alexssumin
Динамо - очень известная команда в европе по сливу игр БАТЭ и Шерифу! Очнитесь! Наша команда уже давно не является хорошей командой! К сожалению, это так...Хотелось бы надеяться на лучшее, но такого я просто не вижу в ближайшем будущем
funnyFAN
А я верю в этот трансфер) хорошая зарплата, отличный европейский стадион, почему бы и нет если нет предложения получше)
shootert
Гильермне - кажись самый дорогой в ДК . Сурок его оценил в 15 млн евро (8 млн + Клебер)
rudya88
Барриоса меньше чем за 20 млн не будут продавать,а для Суркиса это много.Вот кто вспомнит самую большую сумму,которую тратил Суркис на трансфер?
supersonic3
Согласен. Это все пиар. ДК вряд ли потянет такой трансфер и вообще какой в этом смысл, глядя на продажу Еременко в Рубин. Если президента действительно интересует усиление состава а не деньги то трансфер, почти лучшего игрока - нелепость.Интересно Кардосо знал, что он почти перешел в Динамо ))
Wik3011
Якби купили,було б круто,але Суркіса ж вдавить!
Metalistt
Мне еще нравится как Семин говорит- можно купить дешевых хороших исполнителей, это мне напоминает как в магазине у продавца спрашивают: мне нужна хорошая дешевая водка.
shootert
Смысл слухи постить ? Cуркис - жадный еврей , он никогда бы не потратился на Барриоса . Он лучше купит дешевых африканцев и на них бабло отмоет .
mixas007
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Metalistt
Какой наф Барриос, туда даже Карачоло идти не захотел, вот бред пишут