ХУДОБЯК: «В Грузии будем играть на победу»

Игроки «Карпат» комментируют победу над «Зестафони»

Алекс Гурулі, гравець «Карпат»:

«Зестафоні» - хороша команда. Я не очікував, що вони так гратимуть. Думаю, вони приємно вразили усіх присутніх на трибунах. Щодо мене - то було дуже багато емоцій, адже я вперше грав проти грузинської команди. Тепер треба докласти максимум зусиль, щоб виграти у наступній грі.

Ігор Худоб'як, гравець «Карпат»:

Думаю, що повністю гра нам не вдалася. Насамперед, не вдався пресинг. Ми не зовсім добре відкривалися. Могли б виграти і з більшим рахунком, зокрема у мене була наприкінці гри нагода забити. Я не бачив захисника, думав, що м'яч вже летить у ворота. Після цього я почуваюся трохи засмученим, але добре, що зберегли ворота сухими. З трибун, можливо, здавалося, що ми економили сили на Луганськ, але це не так. Ми будемо грати на перемогу. Все буде добре.

Андрій Тлумак, гравець «Карпат»:

Ми знали, що зіткнемся з хорошою, технічною командою. Вони багато років грають в одному складі і на полі це відчувається. В принципі, ми очікували від них таку гру. Щодо шансів на прохід в наступний раунд, то вони є завжди. Шанси є навіть тоді, коли їх немає. Сьогодні ми перемогли, тому до Грузії теж поїдемо за перемогою.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 12:21 7

Наставник может не доработать до конца сезона