Маркевич позвал Чеберячко и Романчука

Наставник сборной Украины огласил список игроков, призванных сыграть против Голландии

Тренерський штаб національної збірної України на чолі з Мироном Маркевичем оприлюднив список гравців, викликаних на контрольний матч проти віце-чемпіону світу збірної Нідерландів, що відбудеться 11 серпня в Донецьку.

Новачок Чеберячко

На відміну від попереднього збору, під час якого футболки головної команди вперше одягнули відразу кілька гравців, цього разу новачок лише один. Це − Євген Чеберячко з «Дніпра», котрий, утім, має досвід виступів за «молодіжку». Вперше тренерський штаб під керівництвом Мирона Маркевича запросив до лав збірної й захисника «Металіста» Олександра Романчука. Щоправда, на відміну від Чеберячка Романчук уже двічі захищав честь головної команди, представляючи в ній столичний «Арсенал». У 2007 році Олександр взяв участь у двох матчах − товариському проти Ізраїлю (1:1) і відбірному проти Франції (2:2).

Травми не дають зіграти

На жаль, тренерському штабу не вдалося запросити на матч проти Нідерландів усіх кандидатів до збірної. Ушкодження не дозволяють грати голкіперу Олександру Горяїнову з «Металіста», захиснику Володимиру Польовому із запорізького «Металурга», хавбекам Руслану Ротаню з «Дніпра» та Олегу Гусєву з «Динамо». Водночас ці гравці залишаються у полі зору Мирона Маркевича і його помічників. Головний тренер також залишає за собою можливість доповнити склад запрошених після 4-го та 5-го турів Прем'єр-ліги, що передуватимуть збору національної команди.

Прес-конференція головного тренера

У розташування головної команди − на учбово-тренувальну базу в Кончі-Заспі викликані гравці приїдуть 9 серпня. Саме там наступного дня о 17.00 почнеться прес-конференція головного тренера збірної. Представники засобів масової інформації також матимуть змогу упродовж 20 хвилин спостерігати за тренуванням збірної, яке розпочнеться о 18.00. Увечері 10-го числа «синьо-жовті» вилетять до Донецька, де наступного дня проведуть товариську зустріч з голландцями. Початок гри на «Донбас арені» − о 21.00.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар» Донецьк), Андрій Дикань («Терек» Грозний, Росія).

Захисники: Дмитро Чигринський, Василь Кобін (обидва − «Шахтар»), Тарас Михалик («Динамо» Київ), Артем Федецький («Карпати» Львів), Олександр Романчук («Металіст» Харків), Євген Чеберячко («Дніпро» Дніпропетровськ).

Півзахисники: Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина), Олександр Алієв («Локомотив» Москва, Росія), Євген Коноплянка («Дніпро»), Денис Олійник («Металіст»), Ярослав Ракицький («Шахтар»), Олександр Яковенко («Вестерло», Бельгія).

Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − «Динамо»), Андрій Воронін («Динамо» Москва, Росія), Євген Селезньов («Дніпро»).

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:42 5

Лунин пропустил в матче два гола

Комментарии