КОНОНОВ: «Мы успокоились, и результат пришел»

Тренер «Карпат» доволен, но сдержан в оценках

- Ми перемогли - і це головне. Налаштовувалися на те, що господарі розпочнуть агресивно грати і використовуватимуть довгі передачі. До цього ми були готовими. Чудово, що забили швидкі голи у другому таймі - вони й вирішили долю матчу.
- Як ви прокоментуєте дії Петрівського і Авелара, які замінили Ощипка і Федецького?
- Неприємна ситуація з Артемом - увечері температура піднялася до 39-и, він підхопив вірус і грати не міг. А Ощипко тренувався, але ми з лікарями та масажистами порадилися і вирішили дати йому паузу, щоб гравець повністю відновитися. Його готовність на цю гру - один тайм. Тож ми не стали ризикувати. Щодо Петрівського - він часто грає на правому фланзі захисту. Ми добре знаємо його сильні і слабкі сторони. Авелар сьогодні відіграв дуже пристойно. Це був його дебют, але він виграв усі єдиноборства і в атаці допомагав. Погодьтеся, як для першої гри - це хороший показник.
- Чи не символічно, що «Карпати» почали забивати у ворота, біля яких розташувалися львівські фани?
- Підтримка у нас була дуже хороша. Дякую усім, хто тримав за нас кулаки. Це приємно.
- У першому таймі карпатівці помітно хвилювалися…
- Ми тільки починаємо сезон - у нас кілька турнірів. Звісно, певне хвилювання є, але через це треба пройти. Жодні мої висловлювання не дійдуть до гравця так, як це зробить участь в матчі. Справді, перші хвилини ми грали на емоціях. Були необов'язкові втрати м'яча. Але потім ми звикли, заспокоїлися і домінували на полі. По перерві зіграли чітко і без емоцій.
- У вас не було наміру дати Тубічу «команду» отримати другу картку, щоб він пропустив матч-відповідь, але готувався до нового раунду?
- Ні. Я про це не думав.
- Коли ви заспокоїлися?
- Коли забили перший гол. Тоді я зрозумів, що просто так хлопці не віддадуть гру. Вони дуже хотіли забити ще. Я їх навіть стримував.
- У Батісти не тримався м'яч у першому таймі…
- Це перша гра на виїзді, відчувалося певне хвилювання. Трохи не так він грав: повертався назад, в центр, а йому треба було діяти на вістрі. Потім він змінив гру і прийшов результат.
- Зараз гравці «Рейк'явіка» намотують кола на стадіоні…
- У кожного тренера своя методика. У них таке відновлення і нічого дивного тут нема. Ми так само бігали, розтягувалися. Зараз трохи змінився підхід до реабілітації.
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 12:00 8

26–29 апреля состоялись матчи 33-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии