У новому сезоні Ураган стане смугастим

Івано-франківський «Ураган» знову повертається до чорного кольору в ігровій формі + ФОТО

Впродовж п'яти сезонів у вищій футзальній лізі один з комплектів форми прикарпатської команди був чорним. Минулого сезону йому на зміну прийшов червоний комплект, а починаючи з нового чемпіонату «ураганівці» стануть смугастими. Причому обидва комплекти ігрової форми будуть з вертикальними смугами: один - біло-червоний, другий - чорно-білий.
Четвертий рік поспіль підопічні Сергія Гупаленка виступатимуть у формі від компанії Umbro - технічного партнера команди. «Заграти» нову смугасту форму прикарпатці зможуть на домашньому «Кубку Галичини», що відбудеться 25-29 серпня в Івано-Франківську.
Як розповів начальник команди Сергій Кривенький, «ідея одягути гравців у смугасту форму виникла ще минулого літа, коли як раз і готується повністю новий комплект ігрової форми та іншого екіпірування. Однак, не всі модифікації з офіційного каталогу Umbro були в наявності на київських складах представництва. Тепер же вирішили повернутися до цієї ідеї, і наразі в Чехії замовили два комплекти форми з вертикальними смужками. Один комплект буде біло-червоного кольору, інший же - чорно-білого. А в якій формі виходити на матчі - вирішують самі гравці».

www.uragan.if.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 23:25 3

Юлия не очень хочет уезжать из Испании

Комментарии