Борис БАРАНЕЦ: «Карпаты предложили вариант «Борис+Григорий»

Борис Баранец рад подписать контракт с «Карпатами»

Про повернення до витоків розповів Борис Баранець
- Борисе, як почуваєшся після підписання контракту?
- Я вихованець «Карпат». Тому, звичайно, втішився, коли мій агент повідомив, що нами з братом цікавляться «зелено-білі». Ми зустрічалися з генеральним директором клубу Ігорем Дедишиним, обговорили нюанси нашого переходу, дійшли до спільної думки. Почуваюся піднесено, бо «Карпати» демонструють дуже хороший футбол і гратимуть в єврокубках.
- Однак наразі невідомо, чи ви з братом можете зіграти в них, адже повноправними карпатівцями станете аж зимою…
- Можливо, клубам вдасться домовитися між собою і зелено-білі футболки ми одягнемо трохи швидше. Принаймні, я дуже на це сподіваюся.
- На якій позиції у карпатівській схемі ти себе бачиш?
- Для мене це не принципово. Де скаже тренер, де буду потрібний команді, там і гратиму. Зроблю все для того, щоб команда грала краще. А якщо конкретно щодо позицій, то мене використовували в півзахисті: у центрі і на фланзі.
- Наскільки важливо для тебе, аби поруч був брат?
- «Карпати» запропонували варіант «Борис + Григорій». Ми з радістю на нього погодилися. Знаю, що Григорія самого запрошували в інший клуб. Може, колись ми і будемо грати в різних командах, але зараз про це не думаємо. Та й чого тепер думати, якщо саме «Карпати» дуже активно хотіли бачити нас обох у своїй сім`ї…

Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 22:51 0

Смотрите видеообзор первого матча 1/2 финала Лиги чемпионов