Дон Кінг підписав 3-річний контракт з Андрієм Котельником

Сьогодні легендарний Дон Кінг завітав у львівську Ратушу + ФОТО

Спершу зустрівся з міським головою Андрієм Садовим. Потім дав прес-конференцію в малому сесійному залі. Поряд з ним - екс-чемпіон світу за версією WBA у вазі до 63,5 кг, львів'янин Андрій Котельник, директор промоутерської компанії «АК1» Петро Мисишин, співорганізатор приїзду Дона Кінга до Львова, депутат міської ради Петро Адамик.

Дон Кінг як завжди веселий. Одягнений у свою відому джинсову куртку. На обох руках по два великих діамантових перстені. Говорить голосно, постійно жартує і сипить компліменти. Відповіді на запитання закінчує натхненим: «Слава Юкрейніан».

Андрій Котельник одразу повідомляє, що контракт із компанією «Дон Кінг Продакшенс» підписав сьогодні о 7-й ранку після семигодинних нічних переговорів. Він розрахований на 3 роки. Кожного року Андрій має провести не менше двох боїв. Найближчий - 7 серпня в Сент-Луїсі, США, проти бійця Дона Кінга Девона Александера. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями WBC та IBF, якими володіє американський боксер.

Дон Кінг, відповідаючи на запитання кореспондента «Галичини спортивної», запевнив, що суддівство буде об'єктивним.

- Переможе той, у кого більше таланту, здібностей.

Кінг каже, що львівський боксер має волю до перемоги і не сумнівається, що він гідно представить на американському рингу своє місто.

- Настав час Андрія і ніхто його не зупинить, - каже Кінг.

Зі слів Котельника, якщо він переможе 7 серпня Девона Александера, то Дон Кінг пообіцяв йому організувати матч-реванш із Аміром Ханом. Після цього українець збирається перейти у вагу до 66,7 кг і стати першим українцем - чемпіоном світу у двох вагових категоріях.

Андрій розповів, що мав пропозиції від англійських та американських промоутерів, але вирішив підписати контракт з Доном Кінгом.

- Сьогодні Дон Кінг прийняв усі мої умови і я підписав контракт, - каже боксер.











Василь ТАНКЕВИЧ, фото Віктора ДИЧЕНКА, «Галичина спортивна »

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 13:35 5

Команды проведут матч 36-го тура сезона-2023/2024

Комментарии