Президент Динамо поблагодарил болельщиков

И сказал, что только сделав выводы можно рассчитывать на прогресс и новые победы

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!
Передовсім дозвольте привітати вас із завершенням футбольного сезону-2009-2010 та з наближенням сезону нового! А також - від імені всіх динамівців висловити вам щиру подяку за вашу підтримку і відданість команді!
Надзвичайно важким і неоднозначним виявився для нас минулий сезон. Так буває. Коли програє улюблена команда, емоції перепліскують розум. А у когось і сльози застигають на очах. Але без поразок великий спорт неможливий.
Проте будь-яка поразка - то є урок. Гіркий, але досвід. І як свідчить істина, лише проаналізувавши невдачі та зробивши з них належні висновки, можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги.
Тим більше, що посипати голови попелом у нас просто немає часу. Треба готуватися до нових випробувань. Бо омріяна багатьма клубами континенту й мільйонами вболівальників Ліга чемпіонів давно вже стала бажаною й органічною складовою життя київського «Динамо». Так само, як і бажання неодмінно повернути собі звання чемпіона країни та володаря Кубка України. І все це - на тлі створення нової, за словами головного тренера, команди.
Тож ми сповнені рішучості зробити все можливе для того, щоб справжніх футбольних свят у новому сезоні у нас з вами було якомога більше. І ці свята можемо створити разом, об'єднавшись в єдиному вболівальницькому пориві.
До зустрічі на стадіоні в новому сезоні, наші вірні друзі!
Президент ФК «Динамо» (Київ)
Ігор Суркіс
Sport.ua
Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 23:38 0

Криштиану оформил дубль за «Аль-Наср» в ворота «Аль-Халиджа»

Комментарии