І. СУРКІС: «Придбаємо двох-трьох гравців»

Київське «Динамо» вже проводить переговори про підсилення

Найбільше команда Валєрія Ґаззаєва потребує півзахисника та нападника. Про це розповів президент столичного клубу Ігор Суркіс.

«Уже маємо список футболістів, які здатні підсилити «Динамо», - зазначив Ігор Михайлович. - Звісно, поки немає підписів у контракті, імен не називатиму. Можу лише сказати, що придбаємо двох-трьох гравців».

За повідомленнями іноземних ЗМІ, цьогоріч улітку до Києва може перебратися форвард бразильського «Крузейро» Тьяго Рібейро. За 24-річним нападником (186 см, 74 кг) уважно стежить і фіналіст Ліги чемпіонів цього сезону «Баварія», скаутів якої неодноразово помічали на матчах за участю футболіста. У чемпіонатах Бразилії гравець провів 88 поєдинків, в яких відзначився 18 голами. Варто зазначити, що в протистоянні 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів УЄФА) проти уругвайського «Насьоналя» (3:1) Рібейро оформив хет-трик. Тьяго вже встиг пограти в Європі. У сезоні 2004/2005 він виступав у «Бордо», але не досяг там успіху: всього сім матчів і жодного гола.

Із наближенням завершення сезону активніше почала циркулювати інформація про перехід із «Динамо» Артема Мілевського. Мовляв, нападником зацікавилися клуби з Росії, Франції та Англії. Ігор Суркіс назвав ці чутки маячнею. «Щиро кажучи, добре, що про Мілевського так багато пишуть, цікавляться ним, але відомості про зацікавлення Артемом іншими клубами - маячня. Це просто розмови, клуб ні від кого не отримував офіційної пропозиції стосовно його трансферу», - розповів Ігор Михайлович.
Усі трансфери в клубі, за словами президента «Динамо», здійснюватимуть лише після погодження з Валєрієм Ґаззаєвим. Попри невдалі ігри киян, керівництво надалі довіряє російському фахівцеві, а тому не має наміру шукати йому заміну.

Гліб ВАКОЛЮК, Львівська газета

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 16:38 3

Завершен регулярный сезон в Чемпионшипе, в АПЛ вышли Лестер и Ипсвич

Комментарии