Маркевич вызвал в сборную вратаря Терека!

Андрей Дикань получил шанс в 33 года дебютировать в сборной Украины!

Воротар грозненського «Терека» Андрій Дикань отримав виклик до національної команди України, ставши третім голкіпером, запрошеним на перший збір команди під керівництвом Мирона Маркевича. У загальному списку гравців досі було двоє стражів воріт − Андрій Пятов з донецького «Шахтаря» та Олександр Горяїнов з харківського «Металіста».
Абсолютний дебютант
Досі Андрій Дикань не викликався до табору збірних − юнацького чи молодіжного рівня. Футболіст, котрому 16 липня виповниться 33 роки, народився у Харкові і більшу частину кар'єри, що розпочалася у клубі «Авангард-Індустрія» (Ровеньки) у першій та другій лігах України, провів у Росії. З 1999-го до кінця 2007 року він захищав кольори «СКА-Енергії» з Хабаровська та краснодарської «Кубані». У 2008-му Андрій дебютував у вищій лізі чемпіонату України, зігравши у складі сімферопольської «Таврії» 24 матчі в сезонах 2007/08 та 2008/09. Після цього воротар повернувся до Росії, де від 2009 року захищає кольори «Терека».
Прес-конференція у Харкові
Першу прес-конференцію тренерський штаб національної команди України проведе 16 травня у Харкові. У день проведення фіналу розіграшу «Датагруп» − Кубок України головний тренер збірної Мирон Маркевич та його помічники зустрінуться з представниками ЗМІ у конференц-залі стадіону «Металіст». Про час початку прес-конференції буде повідомлено пізніше.
День відкритих дверей
А 21 травня на учбово-тренувальній базі ФК «Металіст», де синьо-жовті проводитимуть перший у 2010 році збір, відбудеться День відкритих дверей. За двохстороннім матчем кандидатів зможуть спостерігати не лише мас-медіа, але й глядачі. Потім упродовж 30 хвилин гравці відповідатимуть на запитання попередньо акредитованих журналістів. До речі, цього ж дня, але до початку відкритого тренування, на стадіоні «Металіст» відбудеться ще одна прес-конференція головного тренера збірної Мирона Маркевича.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 20:34 1

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии