Семену Альтману – 64

Сьогодні святкує свій день народження видатний український тренер Семен Йосипович Альтман

Один із тренерів збірної України сьогодні разом з колегами працює над створенням нового боєздатного колективу головної команди країни, базуючись на величезному досвіді, напрацьованому під час роботи у клубах і збірних командах різних країн. Семен Йосипович входив до тренерського штабу збірної України, котра досягла поки що найбільшого успіху у своїй історії, увійшовши до вісімки найкращих команд світу 2006 року.
До послужного списку фахівця входить і робота з олімпійською командою Південної Кореї, російськими «Динамо» і «Луч-Енергією», виграш чемпіонату і національного Кубка Молдови на чолі кишинівського «Зімбру», здобуття бронзових нагород чемпіонату України з донецьким «Металургом» і одеським «Чорноморцем». Семен Йосипович став першим українським тренером, який запровадив у своїй роботі комп'ютерний аналіз гри і підготовку тренувального плану на основі показників сучасних аналітичних програм.
Науково-практичний підхід до футбольного процесу, відкритість до нових ідей і пошук сучасних концепцій розвитку футболу, глибоке знання тонкощів гри, повага до колег і вміння згуртувати колектив для досягнення мети - якості, які характеризують одного із патріархів тренерського цеху України і значно збільшують шанси збірної України досягти омріяного тріумфу.
У день народження хочеться побажати Семену Йосиповичу богатирського здоров'я, родинного щастя, радості від дітей, втіхи від онука і, звісно, історичних успіхів разом із національною командою України. З роси і води, Семене Йосиповичу!
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 26 мая 2024, 22:18 6

Паулу сможет рассчитывать на очень пристойное жалованье

Комментарии