Матч Баварія - Ліон на Радіо Ера-FM

Сьогодні відбудеться другий півфінальний матч Ліги Чемпіонів

Французький «Ліон» у поточному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА може вперше у своїй історії потрапити до фіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру.

Ліонські «Леви» вже встигли залишити за бортом двох колишніх переможців турніру - «Ліверпуль» в груповому етапі та мадридський «Реал» на стадії 1/8 фіналу.

Мюнхенська «Баварія» вже тринадцятий раз братиме участь в півфіналі найпрестижнішого єврокубку. Мюнхенці проходили цю стадію сім разів з 12 попередніх спроб.

«Баварія» не зможе розраховувати на ван Боммеля та Бадштубера, які відбувають дискваліфікацію через перебір жовтих карток. У «Ліона» не з`являться на полі травмовані Клер, Харток, Бодме. Також під питанням вихід Макуна та Бумсонга.

Також на користь «Баварії» проблеми з повітряним сполученням в Європі, ліонці вирушили до Німеччини автобусом, до того вже маючи дорожній вояж в 540 кілометрів з Бордо, де 17 квітня проводили черговий тур чемпіонату Франції.

Радіо Ера-FM проводитиме пряму трансляцію півфінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА «Баварія»-«Ліон» . Початок трансляції 21 квітня о 21.45

Одразу після закінчення матчу «Баварія»-«Ліон» , долучайтесь до обговорення гри, аналізу основних моментів, прогнозів на майбутнє в програмі «Третій тайм» з Михайлом Герасименком.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:05 4

Бензема, Модрич и Марсело выиграли по 25 титулов

Комментарии